METODE DE TRATAMENT (TERAPII) LA DISTANȚĂ

      Simbolul Reiki de vindecare la distanță – Hon Sha Ze Sho Nen are un înțeles general de: “Fară trecut, fără prezent, fără viitor” sau se mai poate traduce și așa: “Dumnezeul din mine intră în legătură cu Dumnezeul din tine” sau așa: “Dumnezeul din mine atinge Dumnezeul din tine pentru a promova vindecarea. Pace și lumină”.

      Simbolul Reiki Hon Sha Ze Sho Nen de vindecare la distanță, poate permite transmiterea luminii, energiei, la orice distanță, în orice colț al Planetei.

      Timpul și distanța nu mai reprezinta o problemă atunci când folosim acest simbol Reiki.

      Utilizarea simbolului permite accesul la “Inregistrarile Akashe, Banca de date Universală sau Banca de date a Tatălui Ceresc”, înregistrările vieții fiecărui suflet, permițând astfel folosirea în vindecarea karmică.

      Traumele și alte experiente din această viață, din viața anterioară sau celelalte vieți paralele care afectează și oglindesc comportamentul oamenilor, pot fi scoase la lumină și eliberate.

Eu ca terapeut nu trebuie să mă concentrez pe vindecarea unei anumite probleme, de exemplu o durere de cap, o depresie, atac de panică, cancer la sân, psoriazis, noduli tiroidieni e.t.c. ci transmit energia către întregul organism.

Pentru tratarea unor afecțiuni sau boli, solicitate de pacient pentru a fi vindecate, se fac și terapii numai pentru acele zone care au legătură cu boala.

Pur și simplu, energiile Reiki, Karuna Reiki, Shamballa MDH Reiki, Codurile Vindecatoare, Ama Deus, Radiestezie Terapeutică, trebuiesc trimise fără limite, căci ele vor acționa exact în locul în care este nevoie.

Am pomenit de Radiestezie Terapeutică, pe acele fotografii pe care le trimiteți pentru a vă face terapii la distanță, eu pot face și anumite măsurători:

– măsurarea anumitor biocâmpuri după care pot stabili starea dumnevoastra de sănatate;
– cât de compatibili sau incompatibili puteți fi cu anumite persoane;
– care sunt problemele dumnevoastra de sănătate în afară de ce a costatat medicul specialist;
– care este valoarea e-goului dvoastră, atentie, el trebuie să fie de la 0 spre minus infinit. Starea de sănătate este mult influențată de acest parametru.

      Atunci când are loc vindecarea la distanță, energiile lucrează asupra corpului subtil al pacientului, asupra Chakrelor, Aurei și a corpului fizic.

https://noutati.energoterapie-reiki.ro/reiki-vindecarea-cu-ajutorul-terapiei/
https://noutati.energoterapie-reiki.ro/ce-sunt-chakrele/
https://noutati.energoterapie-reiki.ro/chakrele-secundare/
https://noutati.energoterapie-reiki.ro/semne-care-iti-arata-ca-chakrele-tale-nu-sunt-echilibru/
https://noutati.energoterapie-reiki.ro/avantajele-curatarii-chakrelor/
https://noutati.energoterapie-reiki.ro/emotiile-din-corpul-fizic-locul-de-depozitare-si-efectele-terapiilor-holistice/

Persoana care primește Lumină, Energie Reiki, va simți pur și simplu beneficiile acestei terapii imediat.

Foarte important pentru pacienți:

Citiți cu mare atenție articolul din cea de-a doua mea pagină de Facebook, https://www.facebook.com/EnergoterapieReiki/ , Cele două percepte ale Reiki.

Vindecarea pacienților la distanță durează 40-45 de minute pe sedinta.

La finalul terapiei, în cazul în care pacientul nu adoarme, el poate spune terapeutului ce a simțit pe parcursul desfăsurării terapiei.

Este foarte indicat ca în momentul când primiți acel bip de la mine pe telefonul mobil, să vă așezați în pat, cu ochii inchiși, pe toată durata terapiei, pentru că sigur vă ia somnul și ar fi bine să nu adormiti 3-4 ore pe un fotoliu sau in alt loc incomod.

      Alte întrebuințări:
– pot trimite energie Reiki în viitor pentru a ajuta la îndeplinirea unei anumite sarcini, a unor proiecte, reușită în examene și diverse strategii.
– pot trimite Reiki în trecut pentru a-l îmbunătăți, a-l întelege și a elibera traumele suferite.

      Pentru aceaste terapii la distanță vă rog să trimiteți fotografii cu pacientul vazut din cap până la picioare; ele pot fi trimise/primite printr-un email de pe site https://energoterapie-reiki.ro/ sau direct la bratuflorea@yahoo.com pe cât posibil cu imaginea feței căt mai clara și cu precizarea orașului/localității/țarii în care domiciliați.

      Energia Reiki poate fi trimisă chiar și unei persoane necunoscute, aceasta funcționează cu siguranță, conteaza enorm intenția de a trimite Reiki.

      Sfatul meu este acesta: să lăsăm deoparte toate indoielile, să formulăm o intenție clară, eu în calitate de terapeut, să folosesc simbolurile Reiki, Karuna Reiki, Shamballa, Ama Deus și să vă trimit energia vindecătoare, lumină!

Voi în calitate de pacienți să aplicați tot ce scrie în articolul din cea de-a doua mea pagină de Facebook, cea dedicata energoterapiei:
https://www.facebook.com/EnergoterapieReiki/, Cele două percepte ale Reiki.

      Ceea ce în zilele noastre se numește tratament sau vindecare la distanță, sensei Takata numea “vindecare în lipsă”.

      Sensei Takata preda vindecarea în lipsă, spunând că dacă nu se cunoaște persoana ce va fi tratată este nevoie de o fotografie cu imaginea clară a feței acesteia, astfel încât să poată fi vizualizată atunci când închidem ochii.

      Desenez HSZSN, CKR și alte simboluri pe tot corpul.

Invoc toate entitățile de Lumina care vor, pot și trebuie să vină să mă ajute în această terapie, inclusiv Energia argintiu-violetă a lui Saint Germain pentru purificarea Aurei pacientului respectiv.

Apoi totul este pregătit pentru a începe tratamentul.

Ce presupune terapia la distanta:

Mai întâi stabilesc împreună cu pacientul, un anumit interval de timp în care se va desfăsura sesiunea de tratament, adica ziua și ora începerii fiecărei terapii zilnice.

La prima ședință dau eu un telefon și spun că din acea clipă terapia a început.

A doua zi, a treia și a patra zi dau numai bip la ora stabilită de comun acord.

Începănd din a cincea zi, terapiile se fac la intervale de o zi, cel mult două.

Să sintetizăm:
– primele patru zile terapiile se fac zilnic;
– incepând cu a cincea zi, terapiile se fac la o zi distanță sau la două zile;
– încep cu o terapie Shamballa MDH Reiki și finalizez cu o sedință de Radiestezie terapeutică.
– după un număr de zile, în funcție de fiecare pacient, boală, afecțiune, fac din nou măsuratori Radiestezice cu ansa și raportorul.

Menționez că numai după ce primesc o fotografie a pacientului și s-a efectuat plata ședintelor, încep să lucrez asupra acestuia, conform programului stabilit.

      Este necesar ca pacientul să respecte și el programul stabilit și să rețina, pe cât posibil, reacțiile organismului care apar în timpul fiecărei terapii pentru a putea să mi le comunice.

Pacientul, dacă manifestă deschiderea necesară și dorește să-mi spuna la telefon toate reacțiile pe care le-a simțim în timpul terapiei, o poate face, eu il scult cu tot interesul. Daca nu doreste sa imi comunice aceste lucruri nu este nicio problema dar este mai bine să fie deschis cu mine, pentru ca eu să pot analiza aceste reacții și să pot da niște recomandari viitoare.

Dacă apare starea de somn, este recomandat ca pacientul să doarmă, să nu se opună acestei stari, chiar dacă nu va putea reține reacțiile apărute în timpul terapiei, deoarece energia curge și lucrează chiar mai bine în aceasta stare, care seamănă chiar cu o anestezie generală.

Asta nu înseamnă că trebuie să ne forțăm să adormim.

Starea optimă pentru terapie este cea care apare firesc, fără efort, fară concentrare, fară gânduri, dar nu uitați, ochii se închid pe toată perioada terapiei, adică 45 de minute, poate chiar o oră.

Terapia în sine este aceeași ca și în cazul terapiei aplicate în prezenta pacientului.

Se utilizează aceleași principii, iar efectele apar ca și la tratamentul efectuat în cabinet, chiar după primele ședințe.

      Deoarece tratamentul la distanta nu implica întâlnirea directa cu pacientul, este de dorit ca plata ședintelor să fie efectuata în avans, pe calea agreată de comun acord, preferabil printr-un cont bancar, astfel încât eu să am garanția, că plata s-a făcut la valoarea stabilită de comun acord, iar pacientul respectă programul ședintelor, și că în timpul efectuarii terapiei, el manifestă deschiderea necesară pentru vindecare.

Recomandari generale

Pacientul trebuie să încerce să se relaxeze emoțional, să înțeleagă și să accepte necesitatea de a fi flexibil în fața schimbărilor vieții.

Terapia Reiki îi va deschide calea către Lumină și Adevăr.

Mai multe informatii dupa prima sedință de terapie.

Numarul de ședințe variază în funcție de pacient și de afecțiunea/boala pe care o are.