Cine sunt

         Numele meu este Florea Bratu, sunt colonel (r) al M.A.I., absolvent al Academiei de Studii Economice si al Cursului Postuniversitar, Managementul Aprovizionarii si Desfacerii. In 2003 plecam in ultima mea misiune de ofiter superior, la o unitate de jandarmi din Brasov. In Gara de Nord, avand ceva timp la dispozitie pana la plecarea trenului, am gasit la un stand de ziare o carte de Reiki scrisa de Walter Gohringen. Pana la Brasov am citit aceasta carte din scoarta-n scoarta. M-a impresionat foarte mult iar viata mea s-a schimbat datorita acestei carti. Nimic nu este intamplator in viata! Am inceput sa-mi aplic mie tratamentele Reiki citite din acea carte, fara sa am mai multe cunostinte si informatii din domeniu. Am constatat ca aveam putine reactii la tot ceea ce faceam si am abandonat tratamentul temporar.

         Anii au trecut, viata mi-a rezervat o serie de incercari in urma carora am suferit, in 2013, un infarct miocardic urmat de operatie pe cord deschis cu trei bypass-uri. Familia mi-a fost alaturi si le multumesc tuturor pentru sprijinul moral. Mai tarziu, intr-o discutie avuta cu cumnata mea Mariana, am aflat despre Maestrul Alexandru Relu Culcea, care nu este altcineva decat unul dintre salvatorii lui Gabriel Cotabita. Nu am stat mult pe ganduri si l-am contactat, pentru a urma si eu cursurile Scolii Aio. Primul curs pe care l-am urmat a fost cel de initiere in Reiki Usui si Tibetan. A urmat o perioada de 21 de zile in care mi-am facut autovindecarea asa cum invatasem la curs. Am studiat in continuare, am practicat tratamente pe mine o perioada de timp si apoi m-am inscris la cursul de Maestru Reiki Usui si Tibetan. Am primit intierea si pentru acest curs si am inceput, de la aceast nivel, sa fac tratamente si cunostintelor si pacientilor care m-au contactat. Am simtit din ce in ce mai mult ca energia Reiki are mai multa putere atat pe corpul meu cat si pe cel al pacientilor.

         Abia atunci mi-am dat seama de ce pusesem mana pe acea carte de Reiki in Gara de Nord. Dumnezeu m-a ales sa fiu de folos semenilor mei in viitor. Schimbarile au inceput sa apara atat la nivel fizic, psihic cat si spiritual. Am urmat apoi cursurile de practicant Karuna Reiki I si Karuna Reiki II, Maestru International Karuna Reiki. Mai tarziu am urmat cursurile de Bioenergoterapie-Chirurgie Spirituala, apoi cursul de Radiestezie (sunt numai initiat gradul I) urmand sa ma inscriu si la alte cursuri interesante si pline de informatii si invataminte pentru mine si pentru pacienti. Multumesc pe aceasta cale Scolii AIO si tuturor maestrilor care muncesc pentru viitorul acestei scoli. Pregatirea permanenta si studiul consecvent m-au determinat sa aplic continuu, mai intai pe mine si apoi pe ceilalti, sesiunile de autovindecare si vindecare utilizate in terapia Reiki. Efectele acestor sesiuni mi-au vindecat starile de insomnie afectiunile de prostata, durerile de articulatii, hipertensiunea arteriala, circulatia periferica si digestia. Toate aceste lucruri m-au determinat sa aleg calea catre utilizarea cat mai profunda a energiei universale Reiki, Karuna Reiki si Bioenergoterapiei si sa aplic aceste metode de vindecare holistica si pe alte persoane.

         Rezultatele deosebit de bune ale acestei terapii mi-au adus satisfactii si bucuria de a-mi vedea semenii insanatositi iar aceste sentimente ma fac sa merg mai departe si sa ma perfectionez continuu in acest domeniu.

Diplome

+ Bioenergoterapeut       + I si II Reiki Usui si Tibetan       + Maestru Reiki Usui si Tibetan
+ Su Jok       + Radiestezie gradul I       + Proceduri Energetice Superioare