MEDICINA CUANTICA SAU MEDICINA ENERGETICA, HOLISTICA

medicina

      Sigur ați auzit despre concepte precum medicină integrativă, medicină cuantică, medicina energetica sau abordare holistică.

      Însă, când cel care vorbeşte cu convingere despre aceste lucruri este un medic chirurg, dr. Ciprian Ene de la Spitalul de Urgenţă, devii mult mai atent.

tip

      Medicina integrativă este un nou concept care, conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, reuşeşte să combine terapiile medicale alopate cu terapiile medicinei complementare şi alternative pentru care există dovezi ştiinţifice, siguranţă şi efecte terapeutice demonstrate.

      In acest context, Medicina Cuantica depaseste limitele impuse de catre medicina alopata privind posibilitatile de cunoastere a universului uman, extinzand totodata si aplicabilitatea metodelor neconventionale de diagnostic, pentru care ofera un fundament teoretic si practic.

      Prin multitudinea de informatii pe care le ofera, Medicina Cuantica readuce in atentie holismul, oferind un tratament al intregului, nu doar al fiecarui sub-sistem.

      Acest tip de medicina foloseşte metode non-invazive, fara reactii adverse.

      Este o orientare firească atât a corpului medical, cât şi a pacienţilor, din moment ce s-a constatat că în multe cazuri tendinţa de supraspecializare în domenii foarte înguste limitează semnificativ posibilităţile de tratament.

      Medicina Cuantică, reuşind să evalueze mult mai în detaliu funcţionarea organismului uman prin modalităţi non-invazive, ne ajută să înţelegem cauzele proceselor patologice şi să le corectăm prin tratamente integrative personalizate.

Ce recomandaţi oamenilor pentru a preveni bolilor cronice?

      Aparţinând ambelor sisteme medicale, eu personal voi încerca întotdeauna să integrez în practica medicală cele mai noi metode pentru a-i oferi fiecărui pacient cel mai potrivit tratament şi consider că răspunsurile în medicina viitorului vor veni din partea acestei noi ramuri, Medicina Cuantică şi din asocierea sa judicioasă cu celelalte metode existente.

      Acelaşi lucru îl recomand şi pacienţilor, să adopte această viziune integrativă care este mult mai bine aplicabilă în cazul bolilor cronice decât abordarea alopată.

      Îi îndemn totodată să se informeze corect asupra posibilităţilor de prevenţie, diagnostic şi tratament, deoarece dacă ştim că în cadrul organismelor biologice, odată cu schimburile chimice, apar şi fenomene electro-magnetice, atunci clar trebuie şi acestea corectate, iar acest lucru nu se întâmplă prin metodele alopate, care abordează medicina doar prin paradigma bio-chimică de calmare nu si de vindecare.

      Multumesc siteu-lui Terapie energetica/Consiliere spirituala pentru publicarea acestui material pe intelesul tuturor pacientilor, Medicina cuantica sau Vindecarea spirituala care vine sa lamureasca anumite indoieli ale pacientilor in legatura cu aceste terapii complementare, holistice, energetice si mai ales ce trebuie sa faca acesti pacienti cand vin la astfel de terapii.

      Marturisesc ca de-a lungul carierei mele de terapeut am avut foarte multi pacienti, unii au inteles destul de bine cerintele mele, pe altii i-am refuzat din start, iar pe altii dupa doua – trei sedinte de terapie, le-am spus ca pâna nu incep sa ierte tot, sa elimine ura, dușmânia etc, sa nu mai vina la terapie pentru ca eu ii ajut sa se vindece, dar ei, prin organismul – trupul lor, isi vindeca boala.

      Pana nu intelegem si acceptam ca acest corp – trup nu este atat de material cum pare, ca este o holograma energo-informationala, o energie condensata, lumina fotonica ce pare solida datorita frecventei joase de vibratie in fizicalitate, proiectata de constiinta in baza unei matrice informationale, continuam sa tratam bolile lucrand pe corpul fizic, adica vom administra medicamente si tratamente chiar si chirurgicale unei holograme.

      Vindecarea reala a unei boli se poate produce doar la nivel energo-informational, asa cum a si aparut.

      Orice boala apare mai intai in constiinta omului printr-un “virus informational”, care este de fapt o convingere eronata despre lume si viata.

      Convingerile eronate generate de constiinta colectiva, sunt cel mai greu de schimbat, dar nu imposibil.

      Unele din convingerile colective preluate de individ, sunt ca boala, e o normalitate, ca boala se vindeca cu medicamente, ca suferinta e o normalitate, ca imbatranirea e o normalitate, ca moartea corpului e o normalitate, ca banii sunt o normalitate, sau sacrificiul de sine este o normalitate.

      Simpla convingere ca boala este o normalitate… ”toti oamenii se imbolnavesc”, este ea insasi o convingere care mentine in manifestare boala in viata oamenilor.

      Dizarmonia si conflictele interioare dintre minte si suflet, identificarea cu corpul fizic si realitatea lui, neintelegerea modului de creare a realitatii, si nu in ultimul rand identificarea cu “drama personala”, rezultata din neincrederea in cursul vietii, din lipsa centrarii in sinele divin interior, si nerecunoasterea naturii iluzorii (vis) a realitatii, sunt cauzele reale care duc la imbolnavirea corpului fizic.

      Vindecarea reala este produsa de eliminarea cauzelor, prin modificarea datelor informationale eronate sau virusate, din matricea info-energetica de creare si functionare a corpului, la nivel de constiinta, deci de ADN!!!

      Medicina cuantica este o medicina spirituala care se bazeaza pe Constiinta in manifestare.

      Medicina cuantica nu opereaza pe corpul fizic, acesta fiind doar o holograma a unei matrice informationale, ci opereaza la nivelul matricei din care se creeaza aceasta realitate virtuala.

      Daca prin vindecare spirituala se intelege dezidentificarea cu persoana si identificarea cu fiinta divina care eu sunt, prin medicina cuantica se intelege accesarea energiei de vibratie inalta informata cu matricea sanatatii divine si perfecte.

      Cand accesarea acestei matrice, se face de catre un vindecator spiritual si se ridica in felul acesta nivelul de vibratie al „bolnavului”, pentru a corecta efectul de boala asociata unui virus informational, generat de identificarea cu persoana sau mintea ei conditionata, avem de-a face cu un act terapeutic sau medicina energetica cuantica.

      Prin medicina energetica cuantica este schimbata matricea informationala virusata de creare a realitatii si este inlocuita cu matricea sanatatii divine si perfecte.

      Efectul acestei inlocuiri este vindecarea de o boala fizica sau suferinta de orice natura.

      Vindecarea prin medicina cuantica se poate numi si vindecare prin ridicarea nivelului de constiinta, pentru ca ridicarea nivelului de vibratie energetica prin aportul terapeutului determina ridicarea nivelului de Constiinta.

      De aceea se spune ca vindecarea autentica presupune ridicarea nivelului de Constiinta.

      Daca pacientul se confrunta cu o boala sau suferinta si nu poate sau nu stie sa-si ridice nivelul de constiinta este util sa apeleze la o ridicare a vibratiei energetice prin intermediul unui terapeut.

      Ridicarea vibratiei o poate facilita un terapeut insa medicina cuantica nu este un panaceu universal ca o pastila pe care o iei sa-ti treaca durerea de cap, este un proces de vindecare cu participarea persoanei implicate.

      Vindecarea prin medicina cuantica presupune implicarea persoanei in acest proces de tranformare interioara conform noului nivel de vibratie pentru a-l mentine constient.

      De exemplu, in vindecarea unei tumori, trebuie inteles faptul ca daca ea a aparut, semnaleaza un virus informational care este aferet unui nivel de constiinta… identificarea cu persoana care are un atasament fata de ceva sau cineva, in functie de organul la care apare… omul apeleaza la medicina cuantica energetica si ceea ce se intampla este ca terapeutul accesand o energie de vibratie inalta, curata campul energetic al bolnavului de acest virus informational… odata cu eliminarea virusului sau asa numitei energii negative si inlocuirea ei cu informatia corecta, se produce constientizarea cauzei bolii… se constientizeaza atasamentul care a produs imbolnavirea.

      Aportul de energie cosmica vindecatoare il aseaza pe „bolnav” in banda de frecventa de „om sanatos” insa situatia de viata generata de functionarea in banda „bolnav” se va schimba de la sine ca urmare a ridicarii vibratiei omului respectiv.

      De exemplu, daca o boala este generata de virusul informational atasament fata de o persoana, un concept, o situatie care se poate determina din expresia omului „nu pot altfel” sau „nu pot fara…”, odata cu ridicarea vibratiei prin actul terapeutic omul trebuie sa devina si constient ca „poate si fara…”.

      Aceasta constientizare va produce transformari in realitatea omului respectiv, energia lui de o noua vibratie il va indeparta de obiectul atasamentului.

      Si aici incepe de obicei rezistenta la schimbare, ceea ce face ca omul sa spuna eu vreau sa ma vindec, dar nu vreau sa ma schimb, vreau sa mentin tot ceea ce am creat din aceasta banda de frecventa din care mi-am creat si boala.

Nu vreau sa schimb nimic altceva decat boala.

Nu vreau sa imi schimb convingerile care au creat-o, mediul de viata care a creat-o, doar boala.

      Acest lucru nu este posibil in medicina energetica cuantica, pentru ca ridicand nivelul de vibratie al persoanei se modifica toata realitatea creata din aceasta noua banda de frecventa.

      Aici apare aportul celui in cauza asa numita auto-vindecare… se spune ca, chiar si in cadrul unei terapii energetice tu te vindeci, terapeutul doar faciliteaza vindecarea, asezandu-te intr-o banda de energie de frecventa mai inalta insa tu trebuie sa nu opui rezistenta la schimbarea pe care o aduce situarea intr-o noua banda de frecventa.

      Acesta este modul prin care medicina clasica a prins atat de mult teren si din pacate este atat de ineficienta.

      A propus omului varianta prin care ii anuleaza simptomele fara sa fie nevoit sa treaca prin procesul de transformare, insa ramane in aceeasi matrice informationala virusata de creare a realitatii, si boala revine sau se muta in alta parte din corp, fiindca nu il scoate din banda de frecventa care rezoneaza cu boala respectiva.

      O banda de frecventa din care se produce boala este o banda de frecventa de vibratie joasa insotita in manifestare de tot felul de conditionari, bazate pe atasamente, dependente, frici generate din identificarea cu persoana si ignorarea naturii divine a fiintei noastre.

      Cand spunem frica trebuie sa identificam ce anume a generat in realitatea noastra aceasta frica… imbolnavirea este un proces de situatii care in final culmineaza cu boala… de exemplu, frica de a nu ne putea asigura existenta poate genera un intreg lant existential pornind de la acest virus… ma atasez de o persoana care cred eu ca imi asigura cele necesare existentei, fie ca este un partener, un parinte, un angajator si traiesc cu frica de a nu il pierde fiindca in convingerea mea el/ea este cel care imi da siguranta.. stand in aceasta frica continua in corpul meu energetic se mentine virusul informational si in corpul fizic incepe sa se dezvolte tumora… ea va continua sa creasca atata timp cat eu imi mentin convingerea ca daca pierd situatia asta sunt un om pierdut… atunci cand inteleg profund ca divinitatea imi asigura existenta si ca daca raman fara situatia respectiva voi fi oricum in siguranta crearea realitatii se va face din aceasta convingere… foarte probabil voi fi indepartat din aceasta situatie tocmai pentru ca „pot trai si fara…”

      In medicina cuantica nu se „sterge” efectul boala, ci se invata lectia de viata pe care boala respectiva o indica si in felul acesta efectul dispare.

      Terapia energetica cuantica produce intotdeauna efecte, chiar daca uneori nu sunt cele scontate.

      Daca o boala nu dispare in urma terapiei, inseamna ca „bolnavul” refuza sa isi invete lectia, si trebuie sa suporte consecintele propriei alegeri, dar chiar si in aceste conditii efectul terapiei consta in usurarea acestui proces.

      Orice terapie care propune stergerea unui efect fara constientizare este neproductiva, intrand aici medicina clasica dar nu numai.

      In loc sa iau o pastila, ma duc la un terapeut care tine el mana pe mine 5 minute si tumora dispare.

      E ca atunci cand ma duc la preot sa se roage el pentru mine si eu ma duc linistit acasa, pot sa stau in aceeasi vibratie de ura si in aceeasi realitate ca daca mai apare ceva, mai dau un acatist si se rezolva.

      Aceeasi Marie, cu alta palarie.

      Rolul aparitiei unei boli este sa indice o conditionare, iar rolul unei terapii autentice este sa elimine conditionarea.

      Eliminarea unei conditionari inseamna invatarea unei lectii de viata.

      Vindecarea de boala fizica este autentica atunci cand este determinata de ridicarea nivelului de constiinta.

      O vindecare prin medicina cuantica presupune uneori schimbarea intregului mod de viata prin asezarea energetica intr-o noua vibratie.

      Nu poti pastra acelasi mod de viata creat in vechea banda de frecventa si prin urmare aceeasi realitate din care sa scoti „doar” boala.

      E un nonsens, fiindca nu poti fi in doua vibratii simultan.

      Esti ori in vibratia de frica, cu tot ce genereaza in realitatea ta, ori in vibratia de iubire cu tot ce genereaza in realitatea ta.

      In medicina cuantica situatiile de viata trebuie schimbate fiindca sunt primele manifestari ale unei convingeri gresite sau virus informational.

      In cazul unei boli grave, schimbarile situatiilor de viata sunt inevitabile in procesul de vindecare.

      Cine doreste o vindecare autentica trebuie sa fie dispus sa isi schimbe viata, sa se transforme radical.

      Altfel, vindecarea autentica nu este posibila.

Sursa:
caleasprelumina.wordpress.com/2017/01/29/medicina-cuantica-sau-vindecarea-spirituala/
noutati.energoterapie-reiki.ro/emotiile-din-corpul-fizic-locul-de-depozitare-si-efectele-terapiilor-holistice/
noutati.energoterapie-reiki.ro/chirurgia-de-lumina-sau-chirurgia-spirituala-bioenergoterapia/
noutati.energoterapie-reiki.ro/medicina-energetica-reiki/
noutati.energoterapie-reiki.ro/codurile-vindecatoare/