CHIRURGIA DE LUMINĂ SAU CHIRURGIA SPIRITUALA BIOENERGOTERAPIA

      Bioenergoterapia, practicată în asociere cu Reiki în cadrul cabinetului meu, este o formă de tratament energetic complex, care lucrează în mod specific pe anumite chakre (centri energetici) şi pe anumite meridiane (canale energetice) si poate vindeca tumorile, chisturile, psoriazisul etc.

      Bioenergoterapia presupune mai multe tehnici de lucru:

CHIRURGIA SPIRITUALA

      Prin aceasta tehnica sunt “extrase” din corpul energetic al pacientului energii deformate sau afectate care pot determina sau au determinat deja apariţia unei afecţiuni pe corpul fizic. Chirurgia spirituala aduce rezultate spectaculoase asupra oricarui tip de afectiuni fizice dar are efect puternic si asupra afectiunilor emotionale, mentale si spirituale.

TEHNICI ALE BIOENERGOTERAPIEI

     * Bioenergoterapia utilizeaza Piramida de Lumina pentru curatarea, cauterizarea si arderea metastazelor.

     * O alta tehnica folosita in bioenergoterapie este Tehnica Dacica prin care se realizeaza curatarea si energizarea totala a tuturor chakrelor prin tratarea pe verticala a pacientului.

     * Tehnica energetică pentru curățarea chakrelor este utilizata asupra pacientului, asezat la orizontala, incepand cu chakra Muladhara si terminand cu chakra Suprapersonala;

     * Tehnica energetică pentru energizarea chakrelor se aplica asupra pacientului aflat in pozitie orizontala pe patul de masaj si se parcurge acelasi algoritm al celor noua chakre;

     * Taierea stringurilor este o tehnica utilizata in bioenergoterapie in scopul eliminarii legaturilor energetice malefice dintre doi subiecti;

      Bioenergoterapia este o metoda de tratament care impune ca terapeutul sa faciliteze un flux energetic extrem de puternic pentru a putea ajunge la efectele dorite.

      De aceea este necesar ca bioenergoterapeutul sa detina o pregatire temeinica in utilizarea energiei Reiki.

      Odată ce mi-am creat protecții puternice prin inițierile Reiki, acum practic, împreună cu alte tehnici bioenergetice, esența medicinei spirituale: “CHIRURGIA SPIRITUALĂ“, operația fără bisturiu, cu efect de vindecare holistica.

      Aplicaţiile chirurgiei de Lumină se referă în special la cazurile de maladii interne, degenerative sau intrusive, cum ar fi: calculii biliari şi renali, tumorile benigne, corpii străini, hemoragiile interne, rupturi de ţesut nervos în zona coloanei vertebrale, excrescenţele osoase dureroase, decalcifierile para-articulare, trombozele etc.

      Utilizarea baghetelor de cristal în chirurgia de Lumină au o importanţă foarte mare deoarece acestea, mai mult decât orice asociere de cristale, au capacitatea de a emite raze vindecătore concentrate într-un punct.

      Aceste raze, numite crystal laser, pot avea capacitatea să taie efectiv energiile negative asociate bolilor şi sa inducă eliminarea acestora.

      Pentru lucrul în orice zonă a corpului, pot fi folosite baghete de cuarţ transparent, iar pentru lucrul în zona capului, baghetele de ametist.

      În cazul afecţiunilor cardiace, sunt necesare baghetele de cuarţ roz, iar în cazul afecţiunilor legate de activitatea ficatului, a vezicii biliare şi rinichiului, sunt recomandate baghetele de cuarţ fumuriu.

      Pentru eliminarea calculilor, sunt necesare baghete de citrin, iar cele de cuarţ negru sunt benefice în vindecarea tumorilor.

      Aplicabilitatea metodei chirurgiei de Lumină este vastă, eficienţa acesteia fiind maximă dacă există o compatibilitate puternică între câmpurile terapeutului şi ale pacientului.

Bibliografie:
Compendiu de Reiki, autor Risvan Vlad Rusu
noutati.energoterapie-reiki.ro/
energoterapie-reiki.ro/
www.facebook.com/EnergoterapieReiki/