Tratamente si Tehnici Utilizate in Reiki, Karuna Reiki si Bioenergoterapie (Chirurgie Spirituala)

Mikao Usui a fost multă vreme obsedat de întrebarea: “De ce nu putem vindeca şi noi bolnavii aşa cum făcea Iisus?” Răspunsul i s-a revelat după o meditaţie de 21 de zile desfasurata pe muntele Kurama din Japonia. Astfel a apărut sistemul Reiki cunoscut astăzi în întreaga lume. În anii ce i-au rămas de trăit, Mikao Usui s-a consacrat tratării bolnavilor şi formării de terapeuţi Reiki.

ReikiREIKI este forta vitala inteligenta care ajuta la restabilirea echilibrului fizic, emotional si spiritual al omului. Sfantul Arhanghel Rafael ne invata ca “sanatatea perfecta este atunci cand dragostea inunda total inima, mintea, intregul corp. O persoana care este plina de dragoste nu este niciodata bolnava.“

Mintea si campurile noastre energetice sunt influentate si de experientele avute in vietile trecute. Aceasta influenta, numita karma, este adusa in viata prezenta, in aura, la nastere cand sufletul intra pentru prima data in corpul fizic. Pe parcursul vietii, karma atrage experiente catre noi, care sporesc incarcatura karmica din aura, apoi aceasta incarcatura poate trece in chakre si in final in trupul fizic.

Dorinţa şi credinţa reală în vindecare şi deschiderea către schimbare din partea pacientului sunt absolut necesare! Afecţiunea s-a născut în sufletul şi corpul său, prin urmare pacientul, cu sprijinul permanent al terapeutului, trebuie să îşi înţeleagă problema şi să depună efort pentru a face schimbările necesare vindecării.

Rafael
Însănătoşirea este rezultatul unei strânse colaborări dintre terapeut şi pacient. Ca bioenergoterapeut, in cadrul tratamentelor pe care le efectuez, folosesc cele cinci tehnici de vindecare holistica, in functie de afectiunile fiecarui pacient:

1. Chirurgia spirituala, care indeparteaza cele mai grave tumori si cauza lor energetica si cele mai dense si nesanatoase incarcaturi energetice;
2. Procedura Totala prin care, printr-o singura trecere a mainilor, curat si energizez la capacitate maxima chakrele.
3. Procedura pentru curatarea si energizarea chakrelor, recomandata de Uniunea Europeana;
4. Tehnica pentru taierea stringurilor energetice, respectiv a acelor canale energetice nocive;
5. Piramida de lumina folosita pentru vindecarea metastazelor si pentru purificarea energiilor negative.

Pentru a veni in sprijinul pacientilor, incepand din data de 11.09.2016, tratez energetic si medicamentele, plantele medicinale/ceaiurile si chiar alimente utilizate de pacienti, pe care acestia le aduc cu ei la sesiunile de tratament.

Energia Reiki Tratament Energia Reiki transmisa in timpul sedintei de tratament va amplifica efectul acestor preparate si va intregi rezultatele obtinute prin sesiunile de tratament. De aceea ii rog pe fostii pacienti care doresc sa reia tratamentul, dar si pe cei care solicita programari pentru prima data si care urmeaza un anumit tratament medicamentos, sa vina la tratament cu medicamentele, ceaiurile sau alte preparate din plante/ierburi medicinale pe care le iau in acea zi.

Va reamintesc faptul ca pot primi solicitari si vesti din partea voastra prin intermediul paginii de contact din site-ul meu www.energoterapie-reiki.ro (by Bratu Florea) sau a blogului meu: https://noutati.energoterapie-reiki.ro. Acolo puteti sa imi scrieti orice intrebare sau nelamurire pe care o aveti si putem discuta si analiza, daca doriti, subiectele care va intereseaza.

Puteti de asemenea sa solicitati programari pentru sedintele de tratament atat pe site www.energoterapie-reiki.ro cat si pe blog: https://noutati.energoterapie-reiki.ro.Voi continua sa va tin la curent cu informatii din domeniul bioenergoterapiei si al utilizarii energiei Reiki in scopul vindecarii fizice, emotionale si spirituale.

Sanatate si suflet senin sa aveti! Va doresc tot ce e mai bun!

Florea Bratu
Maestru Reiki Usui
Maestru Reiki Tibetan
Maestru International Karuna-Reiki®
Practicant Karuna I si II
Bioenergoterapeut
Radiestezie gradul I

www.energoterapie-reiki.ro
Fb:Energoterapie-Reiki

Summary
Tratament si Tehnici Utilizate in Reiki, Karuna Reiki si Bioenergoterapie
User Rating
5 based on 3 votes
Service Type
Tratament si Tehnici Utilizate in Reiki, Karuna Reiki si Bioenergoterapie
Provider Name
Bratu Florea,
Area
Bucuresti, Romania
Description
Tratez energetic si medicamentele, ceaiurile, alimente utilizate de pacienti, pe care acestia le aduc cu ei la sesiunile de tratament.

#Bioenergoterapie#Chirurgie Spirituala#energia reiki#Karuna#reiki#tratament#tratamente