Principiile vietii si aspectul mistic al sistemului Usui de vindecare naturala

Aceste principii sunt acum publicate sub forma textului originar japonez si in traducere in cartile lui Frank Arjava Petter.

Iata cele cinci principii ale vietii, traduse din original:
1. Doar astazi nu te infuria;
2. Doar astazi nu te ingrijora;
3. Doar astazi fii recunoscator;
4. Doar astazi munceste din greu;
5. Doar astazi fii bun cu ceilalti.

Mikao Usui nu a dezvoltat singur aceste reguli simple si le-a preluat de la imparatul Menji, care a condus Japonia la sfarsitul secolului al XIX-lea.

Principiile sunt scurte si concise-dar cu semnificatii cat o biblioteca medie. O caracteristica importanta este repetitia cuvantului “astazi”. Toate invataturile spirituale importante accepta ca fiinta umana poate fi fericita, poate iubi, descoperii cine este, simti pulsul vietii, isi poate dezvolta talente si actiona pentru binele tuturor doar aici si acum. Numai in momentul prezent avem ocazia de a ne influenta viata si de a o schimba in bine.

ATITUDINEA INTERIOARA IN TIMPUL UNUI tratament ReikiATITUDINEA INTERIOARA IN TIMPUL UNUI TRATAMENT REKI.
Incluzand in practica tot ce am scris pana acum, vor rezulta consecinte importante atat pentru terapeut cat si pentru pacient.

Pentru terapeut:
Aici si acum
Trebuie sa fie complet deschis fata de situatia pacientului. Indiferent ce se poate intampla dupa tratament, terapeutul trebuie sa se dedice total energiei Reiki si sa faca ceea ce trebuie pentru pacient cu sentimentul de aici si acum.

Doar astazi nu te infuria si nu te ingrijora.
Terapeutul isi asuma intraga responsabilitate fata de reactiile si comportamentul pacientului care ar putea sa apara pe timpul unei sedinte de Reiki.

Doar astazi munceste din greu.
Trebuie sa fie total devotat in timp ce aplica tratamentul Reiki si sa considere interactiunea cu forta vitala universala ca o forta importanta pentru el si pacient. Atitudinea potrivita in timpul tratamentului Reiki ajuta la vindecare, daca terapeutul si pacientul colaboreaza intr-o maniera constructiva.

Doar astazi fii bun cu ceilalti.
Terapeutul primeste cu iubire pacientii, le da acel sentiment de siguranta ca tratamentul pe care-l va efectua este foate serios.

Pentru pacient.
Aici si acum
Trebuie sa se deschida complet fata de situatia tratamentului, trebuie sa colaboreza cu terapeutul-iar energia si terapia Reiki va rezolva totul.

Doar astazi nu te ingrijora.
Trebuie sa-si asume intreaga responsabilitate pentru sentimentele sale. Daca in timpul tratamentului Reiki, apar senzatii de frica sau de furie, este bine sa vorbeasca despre ele pentru ca terapeutul sa poata rezolva imediat problemele aparute.

Doar astazi munceste din greu.
Pacientul poate contribui considerabil la succesul tratamentului daca acorda incredere energiei Reiki, experientelor din timpul sedintei, simtomelor care apar de moment, senzatiilor trecatoare, starilor de cald sau rece etc. Sfaturile terapeutului in timpul sedintei sa fie luate in seama, sedinta de terapie trebuie luata in serios. In cazul afectiunilor cornice sau ale dezechilibrelor majore in viata, este nevoie de rabdare si perseverenta.

Doar astazi fii bun cu ceilalti.
Pacintul il poate ajuta pe terapeut daca face un efort pentru a se deschide intr-o maniera iubitoare si constructiva. Este indicat, daca in timpul unei sedinte apare senzatia de somn sau adormiti, sa nu va opuneti acestei binefaceri Reiki, ca nu mai puteti urmarii reactiile care apar. Nu, dormiti adanc, cascati adanc fara nici o jena sau teama ca ce va zice terapeutul. Starea este foarte buna, normala, energia curge si mai bine in astfel de situatii si ajuta la o vindecare mai rapida.

Pentru amandoi……Fii recunoscator.
Recunostinta noastra creste aproape automat cand descoperim in mod constient minunatele efecte ale energiei Reiki, atat in timpul tratamentului si mai ales dupa terminarea acestuia.

Summary
Tratament Reiki si atitudinea interioara, aspectul mistic al sistemului Usui
User Rating
5 based on 1 votes
Service Type
Tratament Reiki si atitudinea interioara, aspectul mistic al sistemului Usui
Provider Name
Bratu Florea,
Area
Bucuresti, Romania
Description
Atitudinea interioara in timpul unui tratament Reiki si consecinte importante atat pentru terapeut cat si pentru pacient. Cititi tot ...

#Mikao Usui#reiki#terapie reiki#tratament reiki