Tehnici de purificare energetica cu ajutorul energiei reiki

Tehnici de purificare energetica cu ajutorul energiei reiki

      In esenţă, trebuie să ne curatan regulat toate zonele în care ne petrecem cea mai mare parte a timpului. Pentru mulţii asta înseamnă casa şi locul de muncă, precum şi împrejurimile acestora. Acasă înseamnă linişte interioară, veselie, confort, locul în care vrei să te întorci după o zi istovitoare, în care sunt persoanele cele dragi ţie. Dacă somnul devine agitat, dacă apar coşmarurile, sentimentul de apăsare şi dorinţa de a petrece cât mai mult timp în afara casei, e cazul să faci o curăţare energetică.

Aceasta este la fel de necesară ca şi curăţenia generală sau ca aceia de sfârşit de săptămînă. Nu doar casa în care locuieşti poate fi curăţată energetic, ci şi locul de muncă. Curăţarea poate începe din colţurile camerei, pentru că aici se adună cu preponderenţă energia de vibraţie joasă. Aceste vibraţii joase se nasc din frici, invidii, frustrări, depresii, supărări şi mai pot fi întîlnite şi în mijloacele de transport în comun, în sala de aşteptare la medic, dentist, sala de curs, diverse instituţii.

Obiectele pot fi purificate energetic, la fel cum se procedează cu oamenii, cu ajutorul simbolurilor Reiki primite prin iniţiere şi cu energia transmisă prin palme. Cu ajutorul Reiki putem purifica şi mancarea, apa pe care o bem sau pe cea cu care ne spălăm.

E foarte important, pentru protecţia noastră, să facem curăţarea energetică a casei după un divorţ, o dispută familială sau de cuplu, un deces, boala cuiva apropiat. De asemenea, la locul de muncă e necesară o curăţare pentru că acolo ne petrecem mare parte din timp. Cu atît mai mult, cu cît apar conflicte între colegi, concentrare scăzută, oboseală cronică etc.

Terapeut Reiki

Se poate apela la un terapeut Reiki, care are mai multe trepte initiatice in domeniu. Curăţarea casei va atrage atat bunăstarea spirituală, cat şi pe cea materială.

Acasă, zonele care trebuie purificate energetic, sunt colţurile camerelor unde se poate aduna energie negativă sau stagnantă, pe mijlocul peretilor, pe tavan, pe podea si in centru camerei sau spatiului respectiv precum şi locul pe care stai cel mai mult sau dormi (spre exemplu fotoliul sau patul favorit, scaunul de la computer, etc.). O purificare energetica a casei, a locului de munca, a spatiului unde-ti desfasori activitatea, a camerei (camerelor) unde te odihnesti este mai puternica si mai eficienta decat a unei feștanii (sfeștanie) slujbă de sfințire, de binecuvântare a unui imobil, a unei construcții noi.

MINIMALIZAREA ENERGIEI NEGATIVE PE CARE O ADUCI IN CASA

MINIMALIZAREA ENERGIEI NEGATIVE

      Prin scoaterea pantofilor şi lăsarea lor la uşa din faţă sau din spate, după caz. Acest lucru trebuie să fie valabil şi pentru musafirii dumneavoastră. Aceasta nu e numai o metodă de a scăpa de praf şi de pământ şi a păstra covoarele curate, ci şi o metodă de a evita introducerea energiilor negative în casă, deoarece se ştie că cea mai densă şi groasă energie negativă e la nivelul solului. Un mod util de a scăpa de energia negativă adunată de pe stradă este că, înainte de a intra în casă, să circuli pe o potecă de pământ bătătorită sau să iţi scuturi tare picioarele pe o porţiune de pământ cu iarbă, astfel ca energia negativă să se scurgă şi să fie folosită de Pământ. Nu e indicat sa-ţi ţii pantofii în dormitor deoarece când dormi eşti mult mai vulnerabil la energii negative. Ar fi o idee şi mai bună dacă, atunci când ajungi acasă, te descalţi la uşă şi circuli în papucii de casă până la baie unde faci un duş, la început cu apă rece, rapid, şi apoi cu apă caldă, astfel încât să elimini absolut orice energie negativă adunată de afară.

FOLOSIREA REIKI PENTRU CURĂŢAREA SPAŢIULUI PENTRU TERAPIA REIKI

      Este o faza pregatitoare a spatiului in care va avea loc terapia Reiki si se face de catre terapeut, inaintea inceperii terapiilor din acea zi. Se poate face o singura data sau dupa fiecare pacient in parte. Pacientul va fi mai relaxat, mai deschis si mai cooperant cu terapeutul.

Terapia Reiki

#reiki#terapia reiki#terapie