TATĂL NOSTRU SI CENTRII GLANDULARI:

      Astfel, Cayce, în lecturile sale, a comunicat un lucru incredibil, corespondenţa dintre versetele rugăciunii „tatăl nostru” şi principalele glande endocrine. anumite cuvinte din rugăciune reprezintă mantre (cuvinte-cheie) care declanşează deschiderea unei glande, şi anume:

Tatăl nostru, care eşti în ceruri deschide glanda pituitară.

Sfinţească-se numele tău deschide glanda pineală.

Vie împărăţia ta şi Precum în cer deschid glanda tiroidă.

Facă-se voia ta,(…) așa şi pe pământ deschide glanda timus.

Pâinea noastră cea de toate zilele dă-ne-o nouă astăzi deschide gonadele (glandele sexuale masculine şi feminine).

Și ne iartă nouă greşelile noastre, precum iertăm şi noi greşiţilor noştri deschide suprarenalele.

Și nu ne lăsa pe noi să cădem în ispită, deschide celulele lui lyden (sau leydig, care nu sunt chiar o glandă, ci un ansamblu de celule secretoare de hormoni, localizate sub ombilic şi deasupra gonadelor).

Și ne izbăveşte de cel rău deschide glanda timus.

Căci a ta este împărăţia deschide glanda tiroidă şi puterea deschide glanda pineală, şi mărirea deschide glanda pituitară, amin.

Corpul uman are centrii energetici din partea superioară în legătură cu energiile cerului, cu ale tatalui ceresc cu toate entitatile de lumina, iar cei din partea inferioară în legătură cu energiile pământului cu Mama Pamant Mama Geea.

Se spune rar, Hui Yin Apnee, pe fiecare afirmatie.

Partea superioară a corpului uman este legată de viaţa spirituală, iar cea inferioară este legată de viaţa fizică, respectiv cu plăcerile ei legate de materie (mâncare, sex etc.).
O funcţionare corectă a corpului este asigurată de deschiderea tuturor centrilor lui, atât a celor superiori, cât şi a celor inferiori.

Aceasta functionare corecta si sanatoasa a tuturor centrilor energetici, a tuturor chakrelor se face prin Terapiile Reiki, Karuna Reiki, Proceduri Energetice Superioare, Bioenergoterapie-Chirurgia Spirituala, Codurile vindecatoare etc.