TĂIEREA LEGĂTURILOR CU AJUTORUL ARHANGHELULUI MIHAIL

      In cadrul terapiei Shamballa MDH Reiki, terapeutul trebuie sa parcurga cinci etape distincte:

– Pregatirea;
– Purificarea;
– Echilibrarea;
– Terapia propriu-zisa;
– Incheierea terapiei.

In acest material prezint numai o parte din a doua etapa, Purificarea. Se spune ca Arhanghelul Mihail este “in prima linie” de lupta cu fortele intunericului. Mihail este razboinic, este general; are Sabia de Lumina de culoare albastru-cobalt sau albastru electric. Se manifesta ca o prezenta puternica, generatoare de caldura, pe care pacientul o resimte asemanator cu bufeurile. Atentie insa, nu este un Inger foarte rabdator si suav. El este un Maestru Saolin, inarmat si motivat.

Iata situatiile in care il putem invoca pe Mihail:

– angajare si dedicare, fermitate in indeplinirea convingerilor si planurilor;
– cand ne este teama, ne simtim vulnerabili si agresati;
– cand avem nevoie de un plus de curaj in indeplinirea misiunilor noastre personale;
– cand ne simtim legati, prinsi ca intr-o panza de paianjen, de legaturile cu oamenii din viata noastra, in situatii deosebite;
– cand dorim sa ne dezlegam din relatii sau de atasamente, obiceiuri, ticuri, adictii, dependente;
– cand dorim sa ne gasim directia in viata;
– cand avem nevoie de energie, vitalitate si impamantare;
– pentru protectie personala;
– pentru protectia unei situatii, actiuni, a unei case, masini ori a unor aparate;
– pentru protectia unui spatiu – delimitarea unui Spatiu Sacru;
– pentru curatarea energetica si alungarea duhurilor malefice;
– pentru constientizarea valorii proprii si cresterea stimei de sine.

Si acum sa vedem despre ce legaturi este vorba? Aceste legaturi sunt create de catre noi cu alte persoane, locuri sau situatii ori sunt create de alte persoane care au ramas “agatate” de noi. Cele mai multe legaturi sunt din din aceasta viata dar exista cazuri in care legaturile, numite si cordoane energetice sau stringuri malefice, sunt cu persoane cu care ne-am mai intalnit in vietile noastre trecute (legaturi karmice).

De multe ori, aceste legaturi ne blocheaza evolutia spirituala, dar si modul in care “ne descurcam” in viata de zi cu zi, in profesia noastra, in relatiile interumane, in relatia de cuplu. Legaturile energetice, aceste cordoane malefice, se realizeaza de obicei la nivelul celor sapte chakre principale, blocandu-ne dezvoltarea pana ne vom plati datoria karmica.

      Arhanghelul Mihail lucrează cu o energie de culoare albastru electric, cu care poate tăia legăturile nedorite. Legăturile sunt tăiate la cererea noastră, conştientă, la nivelul fiecărei chakre, indiferent că ştim care sunt respectivele legături, sau nu.

      După ce am înlăturat aceste legaturi, vom putea primi şi oferi mai multă iubire, ne vom putea dedica mai mult celor dragi şi evoluţiei nostre, misiunii pentru care am ajuns aici.

      Meditaţia în timpul căreia se pot tăia legăturile karmice se desfăşoară asemănător cu orice altă meditaţie şi este foarte puternică. Într-o cameră bine aerisită, purificata cu Palo Santo, luminată discret, învăluită de o muzică plăcută, de relaxare.

      Telefoanele mobile, bijuteriile, electrocasnicele, tinuta stramta, centurile si curelele cu catarama nu trebuie să ne deranjeze. Ne liniştim, executam trei respiratii profunde, inspiram pe nas – apnee – respiram pe gura iar dupa ce am terminat aceste trei respiratii, nas-gura, inspiram si expiram numai pe nas. Inchidem ochii, alungăm gândurile neplăcute şi grijile. Când credem că este potrivit invocăm prezenţa Arhanghelului Mihail, precizând că dorim să ne asiste în meditaţie, tăind legăturile nedorite, care ne împiedică şi ne blochează.

      Începem cerând să ne fie eliberată chakra a şaptea şi coborâm treptat până la chakra întâi.

      La încheierea meditaţiei şi oricând simţim că nu putem oferi, primi sau acumula destulă iubire, este indicat să cerem Arhanghelui Mihail un stâlp de lumină, pe care îl vom primi cu promptitudine.

      Stâlpul ne va învălui, ne va proteja, ne va înălţa nivelul energetic, ne va fi ghid sau deschizător de drum. Tot ceea ce trebuie să facem este să cerem cu formula „Sfinte Arhanghele Mihail, te rog…” şi să mulţumim pentru că ni s-a împlinit cererea.

Multumesc pentru taierea corzilor care ma legau de oameni, locuri si situatii, multumesc ca sunt liber(a) sa inaintez si multumesc pentru toate rezolvarile si bucuriile care vin acum la mine cu atata usurinta.

Ma simt in siguranta si asa este!

Multumesc, Amin!

Bibliografie:
– Uniunea Spirituala
– Doru Cica, Manual de depanare-reparare prin Shamballa MDH Reiki
– noutati.energoterapie-reiki.ro/
– energoterapie-reiki.ro/
– www.facebook.com/EnergoterapieReiki/