REIKI PENTU IMBUNATATIREA MEMORIEI, PROMOVAREA EXAMENELOR SI SESIUNILOR, CRESTEREA INTUITIEI, E.T.C

      Acest material l-am scris atat pentru neinitiati, viitori pacienti, viitori elevi ai scolii mele, cat si pentru terapeutii din toate sistemele si gruparile Reiki.

Simbolurile Reiki, Karuna Reiki (vezi energoterapie-reiki.ro/simboluri/ ) au o importanta deosebita in terapiile holistice Reiki, Karuna Reiki.

Simbolul SEI HE KI, prescurtat SHK, se foloseste pentru a găsi obiecte pierdute sau pentru protecție psihică.

      O altă metodă se deseneaza SHK + CKR (CHO KU REI ) de jur împrejul nostru în față, spate, dreapta, stânga.

      Pentru îmbunătățirea memoriei și pentru accesarea informațiilor, se deseneaza SHK pe al treilea ochi și se face terapie pe acea zona. De asemenea, se deseneaza pe ambele tâmple și se face terapie Reiki.

      În timpul examenelor pe testele grilă, terapeutul deseneaza SHK cu intenția de a vă reaminti răspunsul corect. În timpul studiilor, pe notițe sau pe cărți, terapeutul deseneaza SHK cu intenția de a memora sau învăța mai ușor. Pentru a vă îmbunătăți intuiția se deseneaza CHO KU REI si SEI HE KI.

      Terapeutul deseneaza SHK și DKM alternativ în jurul capului pentru a îmbunătăți memoria, pentru a vă crește concentrarea și intuiția.

      Terapeutul deseneaza simbolurile Cho Ku Rei + Sei He Ki + Cho Ku Rei + Kria pe chakra celui de al treilea ochi, Ajna și face terapie 10-15 minute în fiecare zi pentru echilibrarea emisferelor cerebrale.

      Terapeutul deseneaza SHK dublu, deasupra chakrei coroanei, pentru a echilibra emisferelor cerebrale, se mai poate folosi și următoarea metodă: Se aplica pe tâmple combinația Cho Ku Rei + Sei He Ki + Cho Ku Rei și fac terapia Reiki timp de 10-15 minute în fiecare zi.

      Pentru a vindeca orice fel de blocaje emoționale care apar din cauza dependențelor, terapeutul deseneaza Cho Ku Rei + Sei He Ki + Cho Ku Rei pe chakra inimii și ii da Reiki timp de 10-15 minute în fiecare zi.

Împuternicia afirmațiilor
Pur și simplu se scrie o afirmație și o imputernicesc cu SHK (desenez simbolul pe spatele hârtiei). Fac terapie Reiki 10-15 minute zilnic.

Pentru a elimina furia dintre două persoane

      Desenez SHK între cele două persoane care se ceartă și intenționez ca inimile și mințile lor să fie pline de dragoste, pace, armonie, lăsând toată furia departe, totul spre binele lor suprem, în acord cu Legile Divine.

Purificarea alimentelor, tratamentelor, obiectelor…
Deseneaz Cho Ku Rei + Sei He Ki + Cho Ku Rei pe mâncare, băuturi, apă, plante, tratamente naturale sau medicamentoase, dau intenția ca acestea să fie purificate și să ofere cele mai mari beneficii ale lor, să fie eliminate efectele secundare, pentru binele pacientilor. Dau Reiki 10-15 minute.

      Atunci când cumpărați orice (alimente, haine, obiecte etc.), de asemenea, se deseneaza Cho Ku Rei + Sei He Ki + Cho Ku Rei, cu intenția de a fi curățate de toate energiile, informațiile și entităților negative, malefice. Dau Reiki 10-15 minute.

      În același mod pot purifica chakrele, alimentele, camerele sau orice spațiu, cu orice fel de destinatie.

      Pentru probleme profunde, emoționale sau mintale, desenez pe o hârtie, dublu SHK și HSZSN și pacientul o pune sub pernă, cu intenția de a rezolva acea problemă. Înainte de a dormi, sa se gandeasca la acea problemă. Aceasta va aduce cauza, rădăcina problemei la suprafață și o va vindeca. Problema poate fi legată, de exemplu, de depresie, durere sufletească, neînțelegeri, despărțire, furie…

Pentru relații

      Desenez Sei He Ki peste ambele persoane. Fac terapie Reiki 10-15 minute, zilnic. Pentru o relație fizică tensionată, desenez mare SHK pe pat, între parteneri, cu intenția ca toate tensiunile să fie eliminate și armonia să se instaleze.

Pentru rezolvarea unei probleme

      Se scrie problema nerezolvată. Desenez doi SHK, le dau energie 10-15 minute cu intenția de a fi soluționată acea situație. Energia simbolului va începe să lucreze pentru a elibera toate blocajele existente.

Manifestarea obiectivelor

      Tratarea manifestarii obiectivele se face prin sandwich-ul CKR + SHK + CKR + HSZSN + CKR +DKM, adica prin plasarea mainilor fata spate pe anumite chakre.

      Se scrie pe o hârtie obiectivul sau obiectivele și se deseneaza pe spatele ei CKR + SHK + CKR + HSZSN + CKR+DKM. Se face terapie Reiki 10-15 minute, zilnic sau se pune hârtia într-o grilă de cristale.

Echilibrarea chakrelor

      Se poate face in mai multe variante cu ajutorul simbolurilor Reiki si Karuna Reiki, dar cea ma simpla metoda este de a desena pe chakre CKR + SHK si se face terapie pe fiecare chakra cu intenția de a elimina problemele emoționale și mentale care le blochează sau perturbă.

Sursa:
Uniune Spirituală
energoterapie-reiki.ro/simboluri
noutati.energoterapie-reiki.ro/
Doru Cica: Manual de depanare-reparare prin prin Reiki, Karuna Reiki, Shamballa MDH Reiki.