RADIESTEZIA – CURSURI ȘI TERAPII

      Radiestezia accesează și cuantifică informațiile, demonstrându-ne că realitatea noastră și cea din jurul nostru este mult mai bogată decât putem crede.
Să vă dau un scurt exemplu, pe stradă putem ocoli stâlpii sau gropile pentru că le observăm.
Dar în viață, când apar evenimente care nu ne convin (boli, relații sociale etc.) considerăm că „așa-i normal” sau ne revoltăm fără rost și pierdem energie ceea ce ne pricinuieste multe necazuri.

La un moment dat însă, practicând Radiestezia, veți simți din timp „stâlpii nevăzuti” din viată.
Nu îi vom mai ocoli, ci îi vom determina să ne ocolească.

Vom aborda viața noastră interioară și impactul cu realitatea în alt mod, navigând între elemente sau negativități, fără ca acestea să ne producă neplăceri.

Prin practicarea Radiesteziei, veți constata că:

• vă modificați în plan spiritual;
• psihic;
• al structurii fizice;
• vă schimbați gândirea;
• impactul cu viata se schimbă;
• deveniți mai deschisi;
• „realizați” că sunteți și că puteți mai mult decât păreți.

Pentru aceasta, apelați la imagini, care pot sugera infinit mai mult decât cuvântul, prin ele se face un transfer, se activează biocâmpurile care se află în jurul fiecarei ființe umane, prin ele puteți să descoperiți și să accesați realitățile necunoscute din însăși ființa voastră interioară.

Radiestezia apelează mult la imaginația dirijată prin imagini dar și la unul din simțurile voastre – și anume la cel tactil.

Putem construi astfel FG (Forme-Gând) cu finalitate medicală sau pentru diferite situații de viață, vă puteți cunoaște mai bine pe voi și îi puteți cunoaște pe cei din jur, le puteți cuantifica acțiunile sau intențiile. Tot ce este în mintea voastră este o formă gând.

Când gândurile iau formă, ele devin gânduri formă.
Fiecare gând creează vibrații pe măsura lui.
Un gând ia formă și devine un lucru pe măsură ce ne concentrăm mental și emoțional pe el.
Ați simțit vreodată energia negativă a unei persoane?
Sau furia cuiva deși ea era calmă în aparență?
Ce simțiți atunci de fapt sunt gânduri formă.
Acestea se nasc din vibrațiile pe care voi le emiteți.

Gândurile voastre au puterea de a crea sau de a distruge.
Orice acțiune pe care o întreprindeți pe această planetă lasă în urmă o energie.
În funcție de acțiunea respectivă, energia poate fi pozitivă sau negativă.
În funcție de durata și intensitatea acțiunii se crează o formă gând mai mică sau mai mare.
Aceste forme gând rămân în structurile persoanelor până la anihilarea lor.
În cazul celor malefice, aceste forme gând cumulate formează umbra persoanei la nivel energetic.
Formele gând malefice sunt energii de diferite forme adesea neregulate.

Ele sunt de doua categorii:
• cele create conștient;
• sau cele care se crează în urma anumitor evenimente.

Sunt locuri unde cândva acolo a avut loc o crimă, se făcea magie neagra, au fost cimitire, crematoriu, spital, etc.

Toate aceste lucruri sunt întipărite ca forme gând în acele locuri. Chiar dacă vechile clădiri au fost darâmate și s-a construit o clădire nouă și frumoasă, toate acele forme gând nebenefice au rămas vii și se află în terenul de sub noua clădire.

Formele gând se pot trimite și cu intenția de a face rău unei persoane, cum sunt blestemele, dar și înconstient fară să ne dăm seama.

Din categoria formelor gând nebenefice cu care facem rău unei persoane, lucru de care nu ne dăm seama face parte și bârfa, critica, cearta, judecata.

Formele gând malefice pot fi simțite în zona corpului unde ele se află.

Mai puteți simți diferite senzații cum ar fi:
• de furnicaturi;
• de frica;
• de rău;
• de apăsare;
• de amețeală;
• de strangulare.

Pot afecta diferite funcții cum ar fi:
• vederea;
• auzul;
• atenția;
• voința;
• sexul;
• gândirea;
• etc.

Cum scăpam de aceste forme gând malefice?

Pentru a curăța o încapere, o casă, un teren de formele gând, se fac purificări energetice cu ajutorul terapeuților profesioniști.

Toate aceste energii negative sunt preluate de terapeut, care este suficient de protejat și le trimite în centru Mamei Geea, Mama Pământ pentru beneficizare.

Spovedania este foarte eficientă în cazul formelor gând create în urma păcatelor personale.

În acest caz acea formă gând o preia preotul, plătind-o/anihilând-o prin post și rugaciune.

Sunt forme gând sau blesteme care sunt făcute pe mașină, pământ, în astfel de cazuri cea mai bună soluție este curățarea energetică a mașinii, pământului, etc.

Trebuie să fiți constienți că aveți resurse și rezerve inepuizabile extraordinare, pe care încă nu leați explorat și de care nu sunteți constienți, dar puteți fi siguri că în situatii extreme, acestea vă vor ajuta să depășiți momentul.

Practic, prin Radiestezie vă ”palpați” limitele.
Știm că simțim cu cele 5 simțuri, știm – de asemenea – că avem și capacitatea de intuiție, care este ceva mai mult, dar este tot bazată pe simțurile noastre.

Prin intuiție simtiți că LUMEA ESTE MULT MAI DIVERSIFICATĂ.
Omul este diferit de animale cu un „minus”, adică tocmai prin capacitatea sporită de percepție pe care animalele o posedă, dar omul de astăzi este mult diferit și de omul primitiv pentru că acesta din urmă, pentru a supraviețui, avea nevoie de simțuri acutizate, pierdute prin acțiunea civilizatoare.

Pentru a putea practica Radiestezia, trebuie:

• sa aveți deschiderea necesară de a accepta că lumea este și „altfel” de cum o percepeți în mod obișnuit;
• să vă exersați și să vă întăriți capacitatea de concentrare;
• să aveți o motivație puternică;
• să aveți o încredere nețărmurită în voi înșivă și în ceea ce faceți.

De fapt, universul informațional în care trăim este creat de creier, care „materializează” altfel decât dens: nu vedem, nu simțim, nu palpăm ideile sau formele-gând, dar ele exista.
Odată create de mintea omenească, ele circula în universul informațional și nu pot fi distruse niciodată.

Atenție: să aveți grijă ce gândiți, să eliminați gândurile – parazite!

UI (Universul Informațional) are o caracteristică esențială, aceea de depozit al gândirii universale, nimic nu se pierde din ceea ce a fost gândit sau simțit vreodată, tot ce gândim, simțim, apreciem, sesizăm – se stochează. Odată emanată, nici o informație nu mai poate fi distrusă, ci doar ecranată sau modificată. Dacă știm ce informație vrem să extragem și de unde, putem „lucra” asupra acesteia, la fel cum operăm cu rețeaua INTERNET. UI este complex, îl putem accesa fie pe direcția căutată, cu adresă precisă, fie „în orb”, făcând „canale”„tuneluri” și conectând informația unui eveniment sau a unui medicament.

Informatia este primordiala. Ea „naște” în fizic.

Gândurile contează, dacă ele staționează, dacă se repetă, se pot imprima și vă pot direcționa viața, chiar fără să vă dați seama de aceasta.

De aceea, se impune să vă faceți curat și în gânduri și să vă reconfigurați – astfel – calea vieții.
Universul gândurilor este atemporal și spațial, nu contează nici distanța la care au fost gândite, nici timpul, ceea ce contează este doar ADRESA și DIRECȚIA, deci UNICITATEA!
În această bază, informația este accesată instantaneu.
De exemplu, fotografia fiecăruia dintre voi este o adresă de unicitate, chiar dacă – masurabilă cu ansa – este egală cu o coală de hartie.
Practic, ce măsor eu?
Pot măsura orice, de la intenție la acțiune sau parametru comportamental.

Mă interesează mai ales – pentru a mă/vă putea autocuantifica – EV (Energia Vitală).

Orice ființă are nevoie de ea pentru a putea trăi.
A nu avea suficientă Energie Vitală duce la suferință.
Uneori nu primim suficientă energie și pentru că există ecranări.
Când sunt probleme doar pe o parte a corpului (de ex.: mai multe organe afectate pe partea stangă sau pe partea dreaptă), este – mai mult ca sigur, o desimetrizare și atunci energia trebuie „atrasă” în organism iar acesta trebuie pusă la loc, resimetrizat, pe toate corpurile sale: fizic sau eteric.
O premisă excelentă pentru reglarea psihismului și asigurarea EV (Energiei Vitale) o constituie megadozarea cu minerale.
În lumea înconjurătoare, în realitatea densă, materială dar și în cea imaterială, eterică, la baza existenței se află LUMAȚIA, o veritabilă „cărămidă” pentru energie, ca și pentru materie care este – și ea – tot o expresie a energiei.
Practic, nu există decât diferențieri prin densitate și informație ale energiei sub toate formele ei; la baza existenței materiale sau imateriale există aceeași particulă identificată ca fiind lumație. Informația, orice informație, poate fi preluată de noi din UI –Universul Informațional – și poate căpăta corporalitate prin lumație, prin cantitatea de lumații care se tot adauga modelului eteric inițial și ale cărui lumații sunt ținute în structura spațială (asemenea structurii-machetș a cristalelor) tocmai prin informația pe care o are la baza.

2. LA CE TREBUIE SĂ FIM ATENȚI?

La nodurile rețelei Hartman: s-a demonstrat că pământul este traversat de benzi (asemenea unor ziduri imateriale verticale) ce formează o rețea cu dimensiuni variabile; la intersecția acestor benzi apar nodurile Hartman care generează probleme tensionale, perturbând viața, inducând stări neplăcute.
Cu toate acestea, ele nu sunt suficiente pentru a ne îmbolnavi.

Pot fi potențate daca în același loc apare și o sursă de apă, inclusiv un râu subteran sau un aspect de geonocivitate, respectiv trecerea brutală de la un strat de o anume densitate la unul de o altă densitate, de ex. de la unul nisipos la altul de lut.
Variațiile de densitate sunt, la rândul lor, nocive, fie că se află în structura solului, fie că le întalnim în viața de zi cu zi sau ne înconjoară prin obiecte: filetul, sudura, armăturile etc.
Când un obiect este intact, el are o configurație stabilă a câmpului său energetic.
Cea mai mică modificare – o protuberanță, o ciobire – îl determină să „țipe” pentru că se produce un impact între doua informații:
A – informația obiectului ca model inițial
B – informația stării dobândite prin ciobire, luxare etc.
Observația este valabilă și la nivel organic, pentru organele cu stare modificată față de modelul lor inițial.
Când ne naștem, avem un „Corp Model”; la el trebuie să ne raportăm de fiecare dată când ne vom face tratamentul infoenergetic de „reparare”, de repunere în forma.

CM (Corpul Model) este pus în evidență prin fotografii cu efectul KIRLIAN; în aură (expresie a stării noastre fizice, generată de corpul fizic ca aspect particular al biocâmpului), se pot citi și evenimentele ce ne vor afecta peste ani.
De fiecare dată va trebui să facem distincția între ceea ce este în fizic acum și ceea ce urmează să apară; se determină prin măsurare pe raportorul special.
Unde trebuie cautată sursa îmbolnăvirii atunci când nu aflăm răspunsul la aceasta întrebare ?
Dincolo de cauzele cunoscute, pot fi uneori și aspecte latente, care se cer a fi soluționate prin comenzile pe care le dăm subconștientului.
Ori de câte ori ni s-a întâmplat în viață ceva neplăcut, fie și de mai mică importanță (de ex. : o sperietură, o tresărire când ne-a
„sărit” inima din piept), au existat „martori” ai acestui eveniment, martori ai traumei pe care am trait-o, concretizați în cele 5 simțuri ale noastre: concomitent cu sperietura am auzit – poate – un fragment de melodie sau am simțit unda unui parfum, am vazut o asociere de culori etc.; pe parcursul vieții, reapariția fie și sporadică sau pasageră a unuia sau a mai multor „martori” face ca în organism boala, starea de boală să inceapă să „sape”.
De aceea psihanaliza sondează subconstientul, pentru a scoate la lumină orice cauză ascunsă.
Gândul nostru: avem în gândirea conștientă – dar și în înconștient sau în subconștient – atât un prieten cât și un dușman; depinde doar de noi pe ce palier ne situăm: pe cel al pozitivității sau pe cel al negativitații.
Să presupunem că am gândit ceva și – imediat – ne pare rău; ce putem face?

Un singur minut de trăire pe rezonanța joasă (frică, teamă, invidie) duce la disfuncționalități ale corpului, în fizic, de minimum două ore.

De aceea, însăși viața noastră poate fi serios perturbată: să ne cenzuram gândurile, să căutăm doar frecvențele înalte, spiritualizate pentru că – prin LEGEA REZONANȚEI – să atragem spre noi aceleași frecvențe care ne vor schimba viața în bine.
Gândul este dominant în tot ceea ce facem, el fiind răspunzător pentru direcția pe care se înscrie viața noastră.
De ex., Într-o secție de boli contagioase, atingerea oricarui obiect, atmosfera însăși sunt „inflamate”.
Personalul secției are certitudinea că nu se poate întâmpla nimic și are dreptate pentru că – atâta vreme cât gândim pozitiv, nu suntem vulnerabili.
Dacă ne este teama și credem că ne putem îmbolnăvi – devenim vulnerabili și răul se produce.
Teama este un sentiment firesc.
Dar ea trebuie stăpânită.
Forța omului echilibrat este imensă: prin concentrare dispar CDN (campurile dinamice negative).
De ex., când ne confruntăm cu un pericol iminent, o haită de câini etc., este suficient să rostim sau să gândim cu convingere „Ce câmpuri mari am acum ! Ajung până la ei, îi domină, îi iubesc!”
Este o mare diferență între A CREDE și A SPUNE: „CRED”; aceasta este măsura, distanța între împlinire și neimplinire.
A transfera total ÎNCREDEREA este și necesar și obligatoriu; totodată, transferăm total și trăirea în actul respectiv.

CÂMPURILE

În jurul nostru, toate corpurile materiale au câmpuri; organismele au biocâmpuri.
Mărimea și forma acestora variază în funcție de dimensiunile și forma corpului care le generează.
Orice muchie ascuțita emite un câmp malefic pe direcția bisectoarei: poate fi o sursă de îmbolnaviri, de la simplul disconfort la o afecțiune pe corpul fizic.
Piramida concentreaza EV (Energie Vitală); este cunoscut efectul de piramida la 1/3 din înălțime.
În afara ei însă, aceeași piramidă generează câmpuri negative la nivelul BIOS-ului; aceste câmpuri sunt la baza ei, în forma a patru arii ce au – fiecare – o latură comună cu baza piramidei.
Tot ce se află acolo poate fi grav afectat căci energia malefică are aceeași forță cu cea vitală din interiorul piramidei.
Interesant este faptul că dacă piramida se întoarce cu varful în jos, pierde calitatea de „câmp generator”.
Emisfera este și ea un câmp generator de energie, fiind un corp „neterminat”, care își caută jumatatea.
Cercul are în jur un TOR (câmp puternic), mai mare ca inelul respectiv; se explică astfel de ce coroana atrage EV (Energia Vitala) si are efecte pe glandular.
3. Un aspect aparte îl reprezintă corpurile care au două dimensiuni În contrast cu a treia: stâlpul, menhirele, creionul, firul.
Cu cât discrepanța este mai mare, cu atât concentrarea de energie este mai mare, de aceea FIRUL reprezintă o veritabila forță, indiferent din ce material este (cu el se ecranează și se urzește, inclusiv în magia neagra !)

BIOCAMPURILE

La om, CIE (Corpul Informațional Energetic, Corpul Infoenergetic) pastrează forma celui fizic – CF; este o deosebire între aură și corp infoenergetic în sensul că aura este o generare de câmp a corpului fizic, pe când corpul infoenergetic păstrează toată informația celulelor.
El este eteric și depășește granițele corpului fizic cu câțiva milimetri, cel mult 1 cm.
Este ideal ca CIE să fie perfect simetric, cu cele trei axe ale sale – fată-spate, lateral, înălțime – pe CF; aceasta este ipostaza
Corpului nostru Model, cel cu care ne naștem.
De regulă însă, în situațiile vieții de zi cu zi, el nu este perfect simetric față de corpul fizic, ci apare ca desimetrizat; uneori se
deplasează până la „a fugi” cu totul mai ales la traume puternice sau la sperieturi.
De aceea, este necesar ca – din când în când, să-l „punem la loc”. Prin gândire logică (de preferat imediat !) și comanda „Nu s-a întamplat nimic!”, CIE (Corpul Infoenergetic) revine, dar depinde doar de noi să revină complet și așa cum trebuie, cât mai simetric cu putință.
Este de dorit să ne facem un reflex din a-l pune la loc cât mai des cu putință, tot așa cum salvăm informația în computer.
În anestezie totala, CIE se rupe de CF; în somn, pleacă uneori.
Se consideăa că cele două corpuri – CIE si CF – sunt legate de „firul de argint”.
Sursa de schimb biunivoc între corpuri se află în UI (Universul Informational).
Dincolo de corpul fizic, la aproximativ 20 cm., avem un EP (Ecran de Protectie), gros de 1,5 – 2 cm; este eteric și apare asemenea unor jaluzele orizontale care se închid sau se deschid. Mișcarea aceasta permite fluxului benefic să ne inunde (chi, ki, prana, energia vitala, informația energetică maxim benefică pentru dinamica noastră energetică de care avem nevoie în fiecare moment) și ne izolează de informația negativă, malefică.

TEAMA, SENTIMENTUL DE TEAMĂ, DE INSECURITATE, TRISTEȚEA SAU SUPĂRAREA îl determină să se deschidă și să se închida haotic, având ca rezultat devitalizarea rapidă a corpului, însoțită de un sentiment de disconfort: de aici începe boala!
EP se poate „sparge” ușor, motiv pentru care trebuie să avem grijă de el și să fim constienți că se află sub controlul deplin al gândirii noastre; de aceea trebuie să gândim conștient și să nu permitem degringolada gândurilor, să avem o mare stăpânire de sine în orice situație pentru ca sperieturile de orice fel, psihismul nostru negativ, starea proastă pe care o avem sau pe care ne-o inducem (tristețe, nostalgie de tipul spleen) acționează în sens distructiv în plan fizic.

AVEM 7 BIOCÂMPURI care avansează față de corpul fizic sub forma unui ou, fiecare câmp îmbrăcându-l pe cel precedent cu încă 15- 20 cm.; în traume fizice majore, toate cămpurile se contractă mult, apărând la distanță de cel mult 1-2 cm. unul de celălalt și determinându-l pe CV – Câmpul Vital – să se contracte la rândul lui, apropiindu-se nepermis de mult de CF– Corpul fizic.
Câmpurile trebuie măsurate.
De regulă, ele au o forma ovală, alungită în fața noastra.
În dreptul creierului trebuie să fie cât mai rotunde, de regulă avem doar o palmă în față, dar ar trebui să avem o sferă; pentru artiști – emisfera dreaptă are un câmp mai mare, pentru cei pragmatici (matematicieni, avocați) – partea stângă este mai dezvoltată.

1. CV – CÂMPUL VITAL– în mod normal are 1-3 metri și este în dreptul ombilicului.
Chiar atunci cănd persoana a plecat sau doar a ieșit din încăpere, câmpul rămâne.
La adult trebuie să aibă în mod obligatoriu peste 60 cm., deoarece sub acest nivel, omul mai are de trait cel mult 24 ore.
Se poate „trage” de acest corp, dar nu putem readuce perfect la viață pe cineva în stare de comă.
La traumatisme, când omul nu mai poate fi salvat, CV scade sub 60 cm.
Este generat de centrul de vitalitate al chakrei MULADHARA care absoarbe energia din mediul înconjurator și o dirijează în corp.
Este situat la nivelul anus-coccis ca o pâlnie orientată în jos și este activat de culoarea ROȘU care ne conectează la canalul de intrare a EO (Energiei Orgonice).
Controlează mirosul, suprarenalele, partea de jos a corpului, instinctele; element caracteristic – pământul.

2. CSC – CÂMPUL de SUPRAVEGHERE și CONTROL se referă la securitatea existenței noastre, la integralitate și la funcționalitate inclusiv la nivel de celulă.
Este controlat de chakra SVADISTHANA, situată la circa 2 cm. sub ombilic, activată de culoarea ORANGE, care guvernează rinichii, organele de excreție și cele genitale.
Controleaza gustul, tot ce este lichid în organism; element caracteristic – apa.

3. CP – CÂMPUL de PROTECȚIE – ne ajuta să mergem, să înaintăm, să ocolim instinctiv, să simțim obstacolul.
Cănd este slab, ne izbim de obiecte.

Este controlat de chakra MANIPURA, situata în dreptul plexului solar, guvernează traiectul digestiv, pancreasul, ficatul și este activat de culoarea GALBEN.
Controlează văzul; element caracteristic – focul.

4. CIT – CÂMPUL INFORMAȚIONAL TELURIC le îmbracă pe cele dinainte și este foarte mic la om, spre deosebire de animale; are rol de avertizare, guvernează timusul, sistemul circulator și cel respirator (este mic la astmatici), plămânii, inima – chakra ANAHATA fiind activat de culoarea VERDE. Controleaza simțul tactil; element caracteristic – aerul.

5. CE – CÂMPUL de EMISIE – guvernat de chakra VISHUDHA situată în dreptul tandemului tiroida – paratiroida, guvernează gâtul, esofagul, partea superioară a plămanilor și este activat de culoarea ALBASTRU.
Controlează intuiția, emoțiile; element caracteristic – eterul.

6. CR – CÂMPUL de RECEPȚIE – guvernat de chakra AJNA din dreptul glandei pituitare și activat de culoarea INDIGO.
Coordonează hipofiza, toate simțurile, este sediul clarviziunii și al telepatiei.
Câmpurile de emisie și recepție sunt responsabile de comunicarea noastră nonverbală: simțim când cineva ne privește, ne vrea răul sau binele.

7. SAHASRARA, situata în vortexul-coroana face legătura directă cu UI (Universul Informațional).
Coordonează creierul, echilibrul nostru fizic și psihic,fiind activată de culoarea ALB-VIOLET.

Surse:
energoterapie-reiki.ro/radiestezie/