PUTEREA NUMARULUI MAESTRU 33


      Când un om de rând atinge cunoașterea, devine înțelept.

      Când un înțelept atinge înțelegerea, devine om de rând. (Proverb Zen)

      Calea în viață sau vibrația destinului este cel mai important număr.

      Deși trebuiesc luate în considerare toate numerele, cifra destinului reprezintă cheia întregului tablou numerologic.

      Ea este considerată a fi numărul norocos pentru Matei.

      Respectarea direcției indicată de cifra destinului va face existența lui mai ușoară, nerespectarea ei îi face viața mai dificila.

      In numerologie, 33 este adesea considerat un număr puternic, mistic.

      Fie că vorbim de numerologia chaldeana, de cabala, de numerolgia lui Pitagora, toate văd în vibratia 33 o vibrație puternică, profundă, spirituală.

      Aceasta vibrație este dată oamenilor speciali veniți aici pe pământ cu un rol special, de iluminare.

      Numarul Maestru 33 este cel mai influent dintre numerele Maestre, este Învățătorul, Constiința lui Hristos.

      Vibrația 33 combină Numerele Maestre 11 și 22 si aduce potențialul lor la un alt nivel, este devotamentul sincer, este un număr plin de putere și întelegere față de oameni.

      Calea în viață 33 induce lui Matei o cale specială, o viață specială.

      El a venit cu un rol important de profesor, să fie ghid pentru alții.

      De multe ori, unii oameni se vor uita la cei cu calea in viata 33 ca la un mesia pentru viața lor, este un număr ce poate fi privit ca un soare într-o zi ploioasă, este ințelepciunea dincolo de vârstă, 33 este o vibrație a armoniei și echilibrului puterilor, este creația spirituală, transformarea gândirii.

      Această vibrație îi oferă lui Matei o minte analitica, interese largi, logică perfectă, creativitate și perseverență ieșită din comun.

      Inima lui sincera și iubirea necondiționată față de oameni face din el un adevărat canal de vindecare a celorlalti.

      Vesel, iubitor și energic, el poate atinge inimile celor care caută protecție, îngrijire, suport, este un suflet care poate ridica vibrația iubirii la cel mai inalt nivel.

      In materie de relații, Matei, cu calea în viață 33, trebuie să-și depășească emoțiile, rolul lui este de a ridica rasa umană la un nivel superior de înțelegere a iubirii.

      Principala sarcină a vieții lui este de a învăța cum să-și controleze și concentreze emoțiile lui către scopuri spirituale, să-i ghideze pe altii.

      Cu această cale în viata 33, Matei are un dar special pentru a lucra cu oamenii, mulți vor simți în timp lumina care radiază din el, mulți vor fi fericiți să-l urmeze deoarece credința și dragostea lui le poate arăta calea cea buna.

      Numarul 33 îi amintește lui Matei de principiul universal “totul are un motiv”, odată învățată această lecție, el poate evita stresul, poate să-și găsească direcția de creștere spirituală pe cont propriu, sufletul lui își va găsi starea de echilibru.

      Onest, corect, iubitor de dreptate, demn de toata încrederea, această vibrație îi oferă aptitudini pentru oratorie, predicator, scriitor dar cea mai importantă motivație va fi aceea de “învățat” care simte nevoia de a împărtăși și celorlalți din cunoștintele sale.

      Matei are o capacitate intuitivă extraordinară orientată în câmpul artistic și creator, are un simț foarte dezvoltat al frumosului și esteticului.

      Cu acest număr la destin, va fi întotdeauna un visător și un idealist, percepția și intuitia îi vor permite să depășească evenimentele cotidiene, comune pentru a explora lumile ascunse, mistice și fenomenele paranormale.

      Convingerile lui, aptitudinile, acțiunile și reacțiile își au izvorul într-o elevată anvergură morală, nu este doar un apărător al celorlalți ci și un exigent judecător al lui.

      Această vibrație îi conferă popularitate, succes, este o vibrație ce trebuie folosită cu atenție, prudență și respect.

      Numarul 33 este foarte norocos și oferă protecție prin eliminarea tuturor lucrurilor false, prin cultivarea adevărului, onestității.

CE ESTE UN NUMAR MAESTRU?
     

      În numerologie se spune că aceste Numere Maestre sunt numerele de la Dumnezeu, sunt considerate superioare, iar aceste numere se dau “sufletelor vechi” care se află aici pentru a ajuta omenirea.

      Aceste Numere Maestre apar ori in vibrația nașterii – numărul de destin ori în expresia totală a numelui iar imensa energie pe care o dau aceste numere trebuie folosită în proiecte constructive, benefice pentru mai mulți oameni.

      Toți oamenii care au un număr “de sus“ la destin sau la nume, au o gândire foarte intuitivă și inspirată, ei pot ușor să se amestece printre ceilalți, nefăcând parte totuși din aceeași lume.

      Au charismă, farmec misterios care îi scoate în evidență din mijlocul mulțimii și își găsesc cu ușurință discipoli.