PROCEDURI ENERGETICE SUPERIOARE, ACORDAREA SI CREAREA

PROCEDURI ENERGETICE SUPERIOARE

      Aceste două proceduri energetice deosebit de puternice: “Acordarea” (o tehnică unică în România prin care o ființă, un obiect sau proiect devine puternic, armonios, “acordat” cu Grația Divină) şi “Crearea” (o procedură prin care se poate realiza orice dorință, în armonie cu întreg Universul), sunt doua tehnici care functioneaza pe baza intregului din care facem parte cu totii, Dumnezeu.

CREAREA DE EVENIMENTE care conduce la manifestarea a ceea ce iti trebuie, cand este optim universal

Tehnica declanseaza un proces energetic care are multiple functii:
-face ordine in univers;
-aduce deblocarea drumului catre scopul propus;
-creaza conditii optime de realizare a scopului;
-armonizeaza ca efect scopul cu intregul din care facem parte, astfel incat realizarea sa fie optima, universala;
-indeparteaza blocajele existentente;
-dirijeaza, catre scopul propus, cantitatea de energie necesara pentru realizarea lui;
-ne armonizeaza pana la coincidenta cu scopul pe care ni-l propunem.

      Pacientul, cand vine la terapie, are un obiectiv de atins, un proiect care trebuie pus in practica sau care poate ca nu merge din varii conditii, un scop precis care trebuie atins.

      Unul din acele scopuri, obiective, dorinte se scriu pe o coala de hartie, un cuvant sau o fraza scurta.

      Pacientul sta pe un scaun iar Maestrul sta in fata lui tot pe scaun si incepe terapia, care dureaza in jur de 30-40 de minute.

      ACORDAREA este diferita de initiere.

ACORDAREA

      Este o tehnica extraordinara prin care toti si toate au fost create de Creator, se creeaza energie, pentru ca suntem facuti dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, mai ales prin capacitatea noastra de creatie Energia creata este similara cu energia sursei.

      Tehnica aduce energizare, purificare, iluminare, intoarcerea pe drumul Drumul Gratiei Divine, drumul pe care l-a facut Tatal Ceresc.

      Ratacirea de la acest drum se manifesta prin lipsuri:
– lipseste sanatatea
– protectia
– realizari bune, armonioase
– lipsesc satisfactiile
– proiectiile
– banii si toate aceste lucruri, se produc din cauza ratacirii de la drumul Gratiei Divine.

      Folosirea frecventa a acestei terapii, dezvolta acea sensibilitate care ne arata cand incepem sa ne ratacim si sa ne indepartam prea mult de la Drumul Gratiei Divine.

      ACORDAREA UNUI PACIENT:

ACORDAREA UNUI PACIENT

      Pozitia: Pacientul sta pe scaun cu palmele impreunate ca pentru o rugaciune, ideea nu este aceea a unei rugaciuni si a unirii meridianelor din degete care au corespondenta in intregul organism; cititi pe blogul meu https://noutati.energoterapie-reiki.ro materialul “SISTEMUL MERIDIANELOR CORPULUI OMENESC”.

SISTEMUL MERIDIANELOR CORPULUI OMENESC

      Pe timpul terapiilor pacientul si Maestrul stau cu ochii inchisi. Maestrul se aseaza in spatele pacientului si incepe terapia care dureaza in jur de 30-40 de minute. Apoi Maestrul vine prin dreapta pacientului in fata lui, unde are loc ultima prindere a palmelor si incheierea terapiei.

      Ambele tehnici sunt foarte puternice si in timpul cel mai scurt duc la realizarea scopului propus de catre fiecare pacient. In plus, fata de toate terapiile pe care le fac in prezent, folosesc un simbol foarte puternic care creaza foarte multa energie. O pacienta destul de tanara, ma intreba de ce si in pozitia asezata pe scaun o ia somnul si de ce ofteaza si casca mai tare ca la alte terapii pe care i le-am facut. Raspunsul este simplu: din cauza acestui flux de energie foarte puternic care vine de la acest simbol creator de multa energie.

terapii

#acordarea#crearea#Proceduri Energetice Superioare