Practicarea si efectuarea de tratamente Karuna Reiki

Karuna “Karuna” este un cuvant sanscrit, folosit in Hinduism, Buddhism si Zen. Cand experimentez iluminarea, inteleg ca toate fapturile reprezinta un singur lucru si atunci devine firesc sa extind actiunea de compasiune asupra oricarui om, de vreme ce noi toti suntem una. Cand sprijin pe altii si ii ajut sa se vindece, toate fiintele beneficiaza de aceasta. Anumite simboluri folosite in Karuna Reiki sunt folosite si in alte sisteme dar nu au aceeasi eficacitate sau aceeasi actiune vindecatoare ca in Karuna Reiki. Energia Karuna Reiki este diferita de cea din Reiki Usui, mult mai puternica, este simtita mult mai clar si lucreaza simultan cu toate energiile corpului. In tratamentele Karuna Reiki se practica intonarile sau incantarile simbolurilor, care produc schimbari profunde la nivelul frecventelor vibratiilor Energiei Vindecatoare.

Practica incantarii

Practica “incantarii” sau “intonarii” Karuna Reiki consta in intonarea sau incantarea numelui unui simbolului in timp ce este utilizat in sesiunea de vindecare. Puterea si energia ajung in pacient odata cu respiratia si incantatia terapeutului, intensificand astfel efectul de vindecare. Scopul incantatiei este ca vindecarea sa se faca la nivel global, in toate elementele, iar intonarea se face cu scopul de a dirija energia vindecatoare acolo unde este nevoie de ea sau in zona unui blocaj energetic. De precizat este faptul ca intonarea este o tehnica foarte puternica ce trimite energia Karuna Reiki foarte adanc in corpul si campurile energetice ale pacientului.

Maestru International Karuna ReikiSimbolurile de Maestru International Karuna Reiki sunt capabile sa umple de forta mainile terapeutului inainte de tratamente. La acest nivel se pune accent mai intai de toate pe practica multa si pe exersarea in diverse situatii.

#Karuna Reiki#Practica incantarii#reiki#Reiki Usui#tratament reiki#tratamente