INIMA: INFARCT, DUPA INFARCT, ANGINA PECTORALA, TAHICARDIE

Inima

      Tot ce simtim, traim si emitem ca sentiment frumos, pozitiv, inaltator (compasiunea, dragostea, blindetea, bunatatea, bucuria) creeaza ceea ce specialistii au numit „coerenta inimii”, pe cind trairile negative, gandurile negative, actiunile cu vibratie joasa creeaza „incoerenta inimii”, generind emisii vibrationale in cimpul electromagnetic al inimii si al creierului nostru.

      S-a demonstrat stiintific daca sintem furiosi timp de cinci minute, sistemul imunitar (cel responsabil cu vindecarea, cu sanatatea noastra) se blocheaza si are nevoie de sase ore pentru a recupera puterea pierduta. De asemenea, daca traim cinci minute de compasiune si apreciere, imunitatea se imbunatateste cu 41%.

      De cite ori simtim si gindim negativ, ne infuriem, ne suparam, uram, dezapreciem sau judecam agresiv, de cate ori traim ceva care ne deranjeaza, este semn ca ne-am departat de inima . Daca vom gindi mereu pozitiv, vom dori si cauta sa aducem binele cel mai inalt al celui de langa noi, al intregii creatii vom crea starea de „coerenta intre inima si minte”, de armonie intre inima si minte, ceea ce va declansa miracole in viata noastra!

      Ingerii ne spun mereu ca puterea sta in inima noastra si ne sfatuiesc cu multa iubire sa ne deschidem chakra inimii.

chakra inimii

      Stiati ca inima voastra este organul din corp care produce cea mai mare cantitate de energie si nu creierul? Masurat cu ajutorul unui aparat de EKG, curentul electric produs de catre inima este de 50 de ori mai puternic decat cel produs de catre creier. Campul electromagnetic al inimii poate fi detectat chiar si la 4.50 m distanta de corp. In consecinta, energia inimii ii poate influenta si pe altii: un parinte care isi tine in brate copilul il va invalui cu energia lui plina de iubire. La fel se intampla cu indragostitii si terapeutii cu pacientii care se imbratiseaza si primesc energie. Mai mult decat atat, oamenii care se afla la o distanta destul de mica pentru a avea o conversatie isi vor influenta unii altora campurile si tonul conversatiei.

chakra a patra Anahata

      Inima este indisolubil legata de chakra a patra Anahata. Aceasta chakra reprezinta interfata energetica atat pentru corpul emotional, cat si pentru cel mental, ea are o dubla polarizare YIN-YANG. Oamenii de ştiinţă au ajuns în sfârşit la concluzia că inima nu este doar o simplă „pompă” a organismului, ci ea reprezintă un sistem foarte complex care integrează un „creier” propriu. A luat astfel naştere o disciplină, numită neurocardiologie, care demonstrează că inima este un organ senzorial şi totodată un centru foarte activ pentru primirea şi procesarea feluritelor informaţii de la organism. Sistemul nervos al inimii (sau „creierul” ei) îi permite să înveţe, să-şi amintească şi chiar să ia decizii active în ceea ce priveşte modul ei de funcţionare, într-un mod independent de creierul central al fiinţei.

Semnale inima

      Mai mult decât atât, numeroase experimente au arătat că semnalele pe care inima le trimite neîncetat creierului influenţează funcţionarea centrilor nervoşi superiori care implică percepţia, cunoaşterea şi procesarea emoţiilor.In afara de inima, ritmul cardiac mai poate fi dictat si de creier. Inima are chakra ei proprie. Din punct de vedere spiritual, jumatatea dreapta a inimii reprezinta relatia cu tatal, iar jumatatea stanga relatia cu mama.

Inima

      Inima este, pe langa o pompa hidraulica, si o pompa energetica, ea distribuind energia vitala necesara, pe care o primeste prin chakra Sahasrara si prin chakra Muladhara. Aici se intalnesc cele doua energii ale ale universului si a Mamei Geea, care apoi sunt redate corpului uman, iar pentru terapeuti pleaca prin cele doua maini catre pacient. Inima distribuie aceasta energie vitala necesara fericirii, echilibrului, bucuriei de a trai si linistii interioare.

      Mai mult ca la orice alt organ, cuvintele de ordine pentru sanatatea inimii sunt :compasiunea, iertarea, iubirea neconditionata.

      Aici se impune o observatie: Atentie la iubire ! Daca veti conditiona ceea ce considerati a fi iubire si evident nu primiti “recompense“, pericolul este “sa vi se smulga inima din piept” si sa faceti, Doamne pazeste, infarct!

      Inima are propriul ei „creier” si este „constienta”.

Creierul din inima

      Până nu de mult, opinia ştiinţifică şi a celor mai mulţi oameni era aceea că sursa conştiinţei este creierul. Această viziune materialistă şi totodată penibilă prin îngustimea ei de percepţie şi înţelegere tinde să fie înlocuită tot mai mult de studii şi observaţii de ultimă oră, care atestă faptul că conştiinţa provine mai curând dintr-o acţiune comună a creierului şi a trupului.

      În acest proces, se pare că inima joacă un rol determinant. Oamenii de ştiinţă au ajuns în sfârşit la concluzia că inima nu este doar o simplă „pompă” a organismului, ci ea reprezintă un sistem foarte complex care integrează un „creier” propriu. A luat astfel naştere o disciplină, numită neurocardiologie, care demonstrează că inima este un organ senzorial şi totodată un centru foarte activ pentru primirea şi procesarea feluritelor informaţii de la organism. Sistemul nervos al inimii (sau „creierul” ei) îi permite să înveţe, să-şi amintească şi chiar să ia decizii active în ceea ce priveşte modul ei de funcţionare, într-un mod independent de creierul central al fiinţei. Mai mult decât atât, numeroase experimente au arătat că semnalele pe care inima le trimite neîncetat creierului influenţează funcţionarea centrilor nervoşi superiori care implică percepţia, cunoaşterea şi procesarea emoţiilor.

      Pe lângă reţeaua neurală complexă de comunicare dintre inimă şi creierul fiinţei (sau trupul ei), s-a descoperit că inima comunică de asemenea numeroase informaţii cu creierul şi întregul organism prin intermediul câmpurilor de natură electromagnetică. De fapt, se poate spune că inima este organul care generează cel mai puternic şi extins câmp electromagnetic din întregul nostru organism. În comparaţie cu câmpul electromagnetic produs de creier, cel care este generat de inimă este de 60 de ori mai intens, pătrunzând fiecare celulă a corpului. Uluitor este faptul că din punct de vedere magnetic, câmpul este de 5000 de ori mai puternic decât cel produs de creier şi poate fi detectat chiar şi de la câţiva metri depărtare de trup cu ajutorul magnetometrelor performante.

      Inima generează o serie continuă de pulsuri electromagnetice în care intervalul de timp dintre fiecare bătaie variază într-un mod dinamic şi complex. Chiar şi ritmurile cerebrale se sincronizează după activitatea ritmică a inimii; de asemenea, s-a observat că atunci când fiinţa este cuprinsă de sentimente profunde de iubire şi apreciere, presiunea sângelui şi ritmul respiraţiei, pe lângă alte sisteme oscilatorii, sunt corelate cu ritmul inimii. Se poate spune astfel că ritmul inimii, ce generează un câmp vibratoriu specific în întregul organism, reprezintă totodată un semnal de sincronizare pentru întreaga fiinţă. Cu alte cuvinte, inima radiază neîncetat un puls energetic care este ritmic, ce interacţionează cu organele trupului şi cu alte structuri ale sale. Această viziune avangardistă, dar corectă, presupune că ştiinţa clasică să facă un pas înainte şi să înveţe faptul că modelele informaţionale pot fi codate energetic şi transmise astfel prin intermediul câmpurilor de unde.

      Informaţiile despre starea emoţională a unei fiinţe umane sunt de asemenea comunicate în întregul corp prin intermediul câmpului electromagnetic al inimii. Astfel, ritmul bătăilor inimii se modifică în mod semnificativ în funcţie de natură emoţiilor pe care le trăim. Emoţiile negative, cum ar fi mânia sau frustrarea, sunt asociate cu o funcţionare dezordonată şi incoerentă a ritmului. Prin contrast, emoţiile pozitive – cum ar fi iubirea sau aprecierea – determină modele ritmice ordonate şi coerente ale inimii. La rândul lor, modificările în ritmul de bătaie al inimii determină schimbări corespunzătoare în structura câmpului electromagnetic ce radiază din inimă, ce sunt măsurabile printr-o tehnică numită analiza spectrală. Savanţii au arătat astfel că manifestarea continuă a unor stări emotive pozitive, benefice, determina un mod armonios de funcţionare a organismului, numit coerenţă psihofiziologica. Acest model de funcţionare al organismului implică un nivel considerabil micşorat de stres al fiinţei, diminuarea „monologului interior al minţii”, claritate mentală, discernământ şi performante intelectuale.

      INFARCTUL MIOCARDIC
      In general, un infarct reprezinta moartea unei parti de tesut dintr-un organ, in cazul nostru a muschiului inimii, care se numeste miocard. Esre deseori insotit de durere in piept si amortire, urmate apoi de o durere surda in bratul stang; uneori ameteli si pierderea cunostiintei; transpiratii reci, panica.

INFARCTUL MIOCARDIC

      Cauzele medicale sunt multiple.Intreruperea brusca a irigarii sanguine a unei zone a miocardului, din cauza unui “dop” – cheag de sange, pietricica, o grasime provenind din depunerile arteriale.

Cauzele spirituale:

      Tot iubirea este de vina, sentimentul de pierdere a ceva important, vital, din viata pacientului. Insuportabilitatea, senzatia ca ceva a murit in sufletul sau.
Uciderea iubirii in el insusi pentru cineva este un grav pacat karmic. Poate ii produce o perioada de liniste emotionala, aparent fortata, dar atentie ! Omul poate primi Linistea Eterna – moartea prin infarct.

      Terapia Reiki in cazul infarctului, pana vine Ambulanta, se aplica cateva tehnici foarte puternice plecand in primul rand de la rinichi, apoi se continua pe vreo trei pozitii. Farte inportant, nu se tin palmele direct pe inima si nu desenez nici un simbol pe inima. Doamne Ajuta, eu am scapat de infarct si ceea ce trebuie stiut este ca 21 de zile nu trebuie sa facem nici un fel de terapie Reiki.

      Dar atentie mare oameni buni care ati trecut prin asa ceva, adica ati avut un infarct, usor sau greu, e bine ca a trecut si pentru asta trebuie sa-i multumiti Bunului Dumnezeu ca v-ati mai nascut o data.

      Pentru cei care fumeaza si au avut o activitate stresanta in casa, la serviciu: renuntati pentru toata viata la acesti factori ucigatori, nu de maine, de poimaine sau sa le mai imputinez, NU, renuntati total.

      A continua sa fumezi in continuare, sa fii stresat, sa fii dusmanos, sa te certi cu toata lumea, sa nu-i ierti pe toti cei cu cu care te-ai certat sau ai ura pe ei din diferite motive, este moarte sigura. Incercati si iertati-va inclusiv pe dumneavoastra. Este foarte greu sa faci aceste lucruri, dar terapia Reiki vine in sprijinul tuturor celor care au avut sau au probleme cu inima sau cu organele legate de activitatea inimii.

terapia reiki

      Inca un lucru foarte important, terapia Reiki te ajuta foarte mult, dar cel mai important lucru este sa te ajuti singur prin: regim alimentar fara grasimi animale, de nici un fel, miscare zilnica de la o ora pana la doua ore, mers pe jos, alegare usoara, mers pe bicicleta, inot, munca, dar totul cu moderatie, fara excese.

      Terapia Reiki (eu ii spun asa ca sa inteleaga toti pacientii, dar ea este impanata cu tehnici si simboluri din Karuna Reiki, Bioenergoterapie, Proceduri Energetice Superioare, Cristaloterapie etc) se desfasoara pe o perioada de timp variabila, in functie si de evolutia pacientului.

Karuna Reiki

      Totul se stabileste de comun acord intre terapeut si pacient. La majoritatea pacientilor supravietuitori ai unui infarct, apare cu destula usurinta revelatia cauzei suferintei.

      Aceasta perturbare grava a ritmului cardiac inseamna implicit si o perturbare la fel de grava a fluxului emotional al subconstientului.

      Apar stari de anxietate, frici, teama, depresii, atacuri de panica, neincredere in viitor, te simti neputincios, debusolat ca nu vei mai fi ce ai fost.

      Nu, veti fi niste oameni normali, poate mai puternici si mai ordonati cu viata dumneavoastra, dar trebuie sa o spun din nou, eu Stan Patitul, prin aceste terapii Reiki am ajuns intr-o stare de sanatate fizica, emotionala, psihica si spirituala de invidiat. Va rog sa nu va culcati pe o ureche si sa spuneti “am avut un infarct” si sa nu faceti nimic in sensul schimbarii radicale a vietii dumneavoastra, nu.

      ANGINA PECTORALA

ANGINA PECTORALA

Descriere – simptomatologie
ANGO inseamna in latina “A STRANGE”. Angina pectorala este o durere foarte puternica in zona inimii, cu senzatia de ghiara care te strange. Poate fi insotita de iradieri ale durerii pe bratul stang si la gat.

      Boala hipertensiva este o boala vasculara destul de frecventa la indivizii in virsta si se datoreste unor serii intregi de factori, dintre care cel nervos are rolul predominant. Actiunea tutunului in aceasta boala este certa si fumatul reprezinta una dintre multiplele cauze, uneori constituind factorul principal in producerea si declansarea acestei boli. Acest fapt s-a verificat experimental pe animale. Injectarea de nicotina sau intoxicarea acestor animale cu fum de tutun produce, la inceput, o mica scadere de tensiune arteriala, de scurta durata, dupa care urmeaza o crestere a ei cu o durata mai prelungita si de intensitate marcata. Aceasta hipertensiune se instaleaza la animal.

      Cauze medicale
Contractie a vaselor de sange. Stenoza(ingustare) a unor vase de sange din cauza aterosclerozei, pe o perioada de timp de 20 de minute. Daca se depasesc cele 20 de minute fara sa se reia circulatia, atunci se produce infarctul miocardic.

      Cauze spirituale
Angina pectorala este o angoasa a sufletului (“Mi se strange sufletul”). Cel in cauza ofera prea multa iubire, dar cu un puternic atasament (iubire conditionata) si nu prea primeste aceeasi iubire. Pune prea mult la inima, se consuma in tot ceea ce face. Uite de ce e buna terapie Reiki si Karuna Reiki, te aduce in starea cea buna, care te face indiferent la multe lucruri negative, nu mai pui toate intamplarile nefericite din viata ta la inima, multe, multe alte energii negative de care eu am scapat pentru toata viata.

      Traieste exagerat atat bucuriile, cat si ceea ce considera a fi necazuri. Se simte permanent asediat, asaltat de problemele vietii, de necazurile aparute in multe domenii.

      La nivel spiritual, exista o persoana pe care vrea sa o stranga puternic in brate si sa nu-i dea drumul, sa o sufoce cu iubirea sa (…fereasca-ma Dumnezeu de asa iubire!), deci el vrea sa controleze totul, vrea sa pastreze totul. Dispret fata de ceilalti sau inchiderea in sine, motivata ca un semn de “superioritate”.

      Interesant este ca si o bucurie prea mare poate sa declanseze o o criza de angina pectorala. Aceasta pentru ca prea multa fericire de moment deschide foarte mult chakra inimii Anahata si astfel se pot activa din partea subconstienta suferinte emotionale din trecut, refulate de multa vreme.

terapia reiki

Terapia Reiki si Karuna Reiki este o situatie de urgenta, ca si in cazul infarctului si se lucreaza direct pe anumite zone foarte importante, trei la numar pana cand pacientul iese din acea stare de criza greu de suportat. Terapia nu trebuie intrerupta si se continua de comun acord intre pacient si terapeut pana la vindecarea totala.

      Ca recomandari pentru viitor pentru fiecare om care a trecut prin asa ceva, dar este valabil pentru mai toate bolile si afectiunile pe care le avem si anume:
– sa se deschida mai mult catre ceilalti oameni cu care intra in contact
– sa dea macar atat cat primeste de la viata, asigurandu-si astfel, la nivel fizic, un ciclu optim de dilatare-contractie a vaselor sanguine.
– daca daruieste mai mult decat primeste, se vor dilata vasele de sange, va fi mult mai relaxat, mai calm si mai ingaduitor cu tot ce i se intampla.
– sa nu mai ia totul in serios, inclusiv pe sine insusi.
– sa fie deschis mai mult spre iubire
– sa nu mai lupte pentru putere (orice fel de putere, functie, etc, toate vin de la sine)
– fiti atenti la expresiile des intalnite “inima de piatra”, “inima rea”, fara inima” etc care ne fac mult rau.

TAHICARDIE (ARITMIE CARDIACA – PALPITATII)

TAHICARDIE

      Descriere – simptomatologie
      Tahicardia este o aritmie cardiaca, o tulburare a ritmului cardiac. Se simte sub forma de palpitatii, crestere brusca a pulsului, sufocare, lipsa de aer, intrarea in panica. Este insotita adeseori de stari de anxietate, atacuri de panica.

      Cauze medicale

Aritmiile pot avea numeroase cauze:
– cardiopatia ischemica;
– leziuni valvulare;
– hipertiroidie;
– insuficienta respiratorie;
– dezechilibre hidroelectrolitice;
– consum de alcool sau tutun.

      În unele cazuri tahicardia nu provoacă simptome sau complicații. Cu toate acestea, tahicardia poate perturba grav funcția cardiacă normală, poate crește riscul de accident vascular cerebral sau poate provoca stop cardiac și chiar moarte subită.

      Atunci când ritmul inimii este prea rapid, aceasta nu poate pompa eficient sângele în restul corpului, privând organele și țesuturile de oxigen. Prezentăm o listă cu simptome de tahicardie:
-amețeală
-respirație rapidă
-ușoare dureri de cap
-puls rapid
-palpitații ale inimii
-dureri în piept
-leșin (sincopa).

Ceasornicul natural al inimii – o masa mica de celule speciale numite nodul sinusoidal – poate functiona defectuos si poate dezvolta o rata anormala a impulsului electric. Alergatul dupa tramvai poate fi o cauza.

      Cauze spirituale

      Un strigat de ajutor in legatura cu iubirea, eventual cu frica de a nu pierde sau de a nu primi iubirea de care ai nevoie. Daca iubesti doua persoane inima ta “bate” in doua ritmuri, nu mai detii controlul, nu te mai simti in siguranta – trebuie sa faci alegeri, dar este foarte dificil.

      Inima ta oscileaza intre doua sau mai multe aspecte ale vietii tale si ti-e greu sa iei o decizie. Daca exista lucruri pe care ti le cere sa le faci si pe care le faci impotriva firii tale.

Fibrilatia ventriculara.

      Este o tulburare de ritm grava a inimii, caracterizata prin lipsa coordonarii complete a contractiilor. Poate avea drept cauza o electrocutare sau tulburati severe de oxigenare a cordului. Nerezolvata imediat, duce la moarte subita. Are legatura cu o decizie foarte importanta pe care trebuie sa o ia cel in cauza cu orivire la iubire, o decizie vitala pentru acesta.

Fibrilatia atriala

      Arata faptul ca are convingerea ca nu este legitim sa iubeasca pe cine vrea, asa cum vrea. Intalnita mai des in cazurile de adulter in faza incipienta, sau intr-o relatie cu un barbat mult mai tanar.

      Tahicardia reprezinta marirea brusca a pulsului la peste 90 de batai pe minut si este o cauzata de o angoasa , de un efort fizic si mental, de o frica ce face ca inima sa-ti transmita un semnal de ajutor. Spiritual, atunci cand persoana in cauza considera ca trebuie sa faca mai mult si mai repede pentru a fi iubita sau are impresia ca trebuie sa recupereze timpul pierdut intr-o situatie.

Reiki

      Terapia Reiki, Karuna Reiki este cam aceeasi ca la angina pectorala, dar intervine in plus o zona foarte importanta pentru mai toate afectiunile si bolile trupului nostru, zona rinichilor.

      La recomndari voi fi foarte transant, in sensul ca daca pacientul nu constientizeaza optiunile de ales si apoi sa faca ordine in propria viata, lucrurile se pot complica. Dumnezeu ne-a dat instincte, libido, dar ne-a dat si minte cu care sa discernem si sa alegem drumul pe care vrem sa mergem in viata. Eu zic ca drumul cel mai bun este acela care ne asigura sanatatea, fericirea, dragostea si iubirea.

    

HIPERTENSIUNEA ARTERIALA

     Descriere – simptomatologie

     Hipertensiunea arterială este influenţată de anumiţi factori de risc.

Aceşti factori de risc includ:
– strămoşii afro-americani;
– vârsta – când numai prima valoare a tensiunii este crescută (adică cea sistolică) se numeşte hipertensiune sistolică izolată care este frecventă la vârstnici;
– anxietatea şi stresul;
– diabetul;
– alimentaţia bogată în sare;
– consumul excesiv de alcool;
– istoricul familial de hipertensiune arterială;
– sexul masculin;
– obezitatea;
– prehipertensiunea;
– stilul de viaţă sedentar;
– fumatul sau mestecatul tutunului.

Fumatul

Presiunea sanguina in artere este mai mare decat optimul. Simptomele sunt destul de palpabile: ameteli, dureri de cap, senzatia ca “iti vajie urechile”, in general te simti ca un cazn sub presiune, nelinistit, anxios si foarte agitat.

     Cauze medicale
Aproximativ 90% din pacienti diagnosticati au asa-numita numita hipertensiune arteriala esentiala, provocata de cauze incerte sau necunoscute. Sunt pomeniti o serie de factori vasculari, stres mult, emotii din orice, restul de 10% fiind cauze endocrine, metabolice si renale.

     Cauze spirituale
     Furie, starile de contradictie continua, acumulate intr-o perioada lunga de timp, fara solutii, si mai ales neexprimate,tinute in noi, tensiunea nervoasa permanenta. Tensiune cu privire la o situatie emotionala sau sentimentala. Dificultati in a accepta iubirea, inchiderea in sine. Teama de a nu reusi performante la nivel fizic, psihic sau profesional. “Pun presiune pe mine in tot ceea ce fac’ – aceasta presiune devine cumva, in mod absurd, o dependenta, o adictie.

Cauze spiritule

Terapia Reiki, Karuna Reiki dureaza numai pentru a trata aceasta boala in jur de 50 de minute, plus partea pregatitoare care dureaza in jur de 15-20 de minute.

     Terapia incepe de la chakra Coroanei, Sahasrara timp de 10 minute, apoi se face o reprogramare mentala timp de 5 minute, urmata de o zona pe partile laterale ale gatului timp de 15-20 de minute si se incheie cu zona cea mai importanta, zona rinichilor, de fapt la glandele suprarenale timp de 15 minute.

     Recomandari – multa liniste interioara, sa-si gaseasca un hoby, care sa joace rolul de supapa de presiune, ‘sa fluiere’ ca si “oala minune”.

METODE DE TRATAMENT LA DISTANTA

     Simbolul Reiki de vindecare la distanta – Hon Sha Ze Sho Nen are un inteles general de: “Fara trecut, fara prezent, fara viitor” sau se mai poate traduce ca: “Dumnezeul din mine intra in legatura cu Dumnezeul din tine”.

     Simbolul Reiki de vindecare la distanta, poate permite transmiterea energiilor la orice distanta, in orice tara.

Tratament la distanta

Timpul si distanta nu mai reprezinta o problema atunci cand folosim acest simbol Reiki. Utilizarea simbolului permite accesul la “Inregistrarile Akashe”, inregistrarile vietii fiecarui suflet permitand astfel folosirea in vindecarea karmica.

     Traumele si alte experiente din aceasta viata, din viata anterioara sau celelalte vieti paralele care afecteaza si oglindesc comportamentul oamenilor, pot fi scoase la lumina si eliberate.

Nu trebuie sa ne concentram pe vindecarea unei anumite probleme, de exemplu o durere de cap. Pur si simplu, energiile Reiki trebuiesc trimise fara limite, caci ele vor actiona exact in locul in care este nevoie.

     Atunci cand are loc vindecarea la distanta, energiile lucreaza asupra corpului subtil al pacientului, asupra Chakrelor, Aurei si a corpului fizic. Persoana care primeste Reiki va simti pur si simplu beneficiile acestei terapii imediat.

Reiki

Vindecarea la distanta dureaza 40-45 de minute. La finalul terapiei, in cazul in care pacientul nu adoarme, poate spune terapeutului ce a simtit pe parcursul desfasurarii terapiei.

     Alte intrebuintari:
– pot trimite energie Reiki in viitor pentru a ajuta la indeplinirea unei anumite sarcini, a unor proiecte, reusita in examene si diverse strategii.
– pot trimite Reiki in trecut pentru a-l imbunatati, a-l intelege si a elibera traumele suferite.

     Pentru aceasta terapie poate fi folosita o fotografie ce poate fi primita intr-un email, pe cat posibil cu imaginea fetei cat mai clara si cu precizarea orasului in care locuieste pacientul.

     Energia Reiki poate fi trimisa chiar si unei persoane necunoscute, aceasta functioneaza cu siguranta, conteaza enorm intentia de a trimite Reiki.

     Sfatul meu este acesta, sa lasam deoparte toate indoielile, sa formulam o intentie clara, eu in calitate de terapeut sa folosesc simbolurile Reiki, Karuna Reiki si sa va trimit lumina! Ceea ce în zilele noastre se numește tratament sau vindecare la distanță, sensei Takata numea “vindecare în lipsă”.

vindecare in lipsa

     Sensei Takata preda vindecarea în lipsă, spunând că dacă nu se cunoaște persoana ce va fi tratată este nevoie de o fotografie cu imaginea clară a feței acesteia, astfel încât să poată fi vizualizată atunci când închidem ochii.

     Desenam HSZSN în frunte urmat de CKR. Apoi totul este pregătit pentru a începe tratamentul.

Reiki

Ce presupune terapia la distanta: mai intai stabilesc impreuna cu pacientul un anumit interval de timp in care se va desfasura sesiunea de tratament, adica ziua si ora inceperii fiecarei sedinte.

     Dupa ce primesc o fotografie a pacientului, incep sa lucrez asupra acestuia, conform programului stabilit.

     Este necesar ca pacientul sa respecte si el programul stabilit si sa retina, pe cat posibil, reactiile organismului aparute in timpul fiecarei sedinte, reactii pe care, daca manifesta deschiderea necesara si doreste, sa mi le descrie pentru ca eu sa le pot analiza. Daca apare starea de somn este recomandat ca pacientul sa doarma, chiar daca nu va putea retine reactiile aparute, deoarece energia curge si lucreaza chiar mai bine in aceasta stare.

Maini

     Asta nu inseamna ca trebuie sa ne fortam sa dormim. Starea optima pentru tratament este cea care apare firesc, fara efort.

     Tratamentul in sine este acelasi ca si in cazul terapiei aplicate in prezenta pacientului , se utilizeaza aceleasi principii iar efectele apar, ca si la tratamentul efectuat in cabinet, chiar dupa primele sedinte.

     Deoarece tratamentul la distanta nu implica intalnirea directa cu pacientul, este de dorit ca plata sedintelor sa fie efectuata in avans, pe calea agreata de comun acord, astfel incat terapeutul sa aiba garantia ca pacientul respecta programul sedintelor si ca in timpul efectuarii tratamentului pacientul manifesta deschiderea necesara pentru vindecare.

Recomandari generale
Pacientul trebuie sa incerce sa se relaxeze emotional, sa inteleaga si sa accepte necesitatea de a fi flexibil in fata schimbarilor vietii. Terapia Reiki ii va deschide calea catre Lumina si Adevar.

Mai multe informatii dupa prima sedinta de terapie Reiki si Karuna Reiki.

Terapie reiki

     Numarul de sedinte variaza in functie de pacient si afectiunea de care acesta sufera. Aflati mai multe din site-ul meu www.energoterapie-reiki.ro sau de pe blogul meu https://noutati.energoterapie-reiki.ro/; am creat acest blog special pentru publicarea noutatilor care apar in domeniul Energoterapiei Reiki, noutati cu care doresc sa va tin la curent.

     Va reamintesc faptul ca primesc mesaje si solicitari din partea voastra pentru diverse informatii si pentru programari la tratament, prin intermediul paginii de contact din site-ul meu www.energoterapie-reiki.ro.

     Acolo puteti sa-mi scrieti orice intrebare sau nelamurire pe care o aveti si apoi putem discuta si analiza, daca doriti, subiectele care va intereseaza.

     Puteti de asemenea sa solicitati programari si pentru tratament la distanta. Voi continua sa va tin la curent cu informatii din domeniul Bioenergoterapiei, Procedurilor Energetice Superioare si al utilizarii Energiei Reiki in scopul vindecarii fizice, psihice, emotionale si spirituale.

Va doresc multa sanatate, fericire si iubire!
Lumina si pace in suflet!

Bibliografie:
– Manual de depanare-reparare prin Reiki Usui, Karuna Reiki de Doru Cica
– https://noutati.energoterapie-reiki.ro
– www.energoterapie-reiki.ro
– http://masteringreiki.com/

Inima

#energoterapie reiki#Karuna Reiki#Procedurilor Energetice Superioare#terapie reiki