DESPRE REIKI

      Exista cateva motive care pot explica puterea Reiki-ului de a atrage lumea. Cel mai evident consta in simplitatea sa.

Un alt motiv important este acela ca aduce rezultate-respectiv vindecarea corpului fizic, psihic, mental, emotional si spiritual. Reiki vindeca prezentul, trecutul si viitorul. Ii vindeca pe cei sanatosi si pe cei bolnavi, pe cei bogati si pe cei saraci, pe tineri si pe batrani, pe hindusi, pe crestini, pe budisti, pe musulmani si pe evrei, indiferent unde traiesc si ce fac.

ReikiReiki este forta vitala inteligenta care ajuta la restabilirea echilibrului fizic, emotional si spiritual al omului.

Expresia ”Reiki” este o combinatie a doua kanji (silabe), prima dintre ele «Rei» insemnand universal, cosmic, dumnezeiesc, sfant, iar a doua «Ki» avand intelesul de energie, forta, forta vitala omniprezenta.

Forma Ki-ului care organizeaza aplicarea corecta, sinergica, in sens holistic a tuturor formelor de forta vitala subordinate este numita Reiki. Este acel tip de energie vitala care se afla, in lumea materiala, cel mai aproape de forta creatoare divina, sursa vietii.

Daca energia Ki ar putea face doar bine, am trai intr-o alfel de lume. Intrucat ea este actionata de minte, ea poate produce rezultate pozitive si negative, in functie de gandul sau intentia care o dirijeaza. Ki directionat de minte este responsabil atat de o sanatate buna, cat si de una subreda.
Ki-ul pozitiv, creat si dirijat de subconstient, sprijina toate organele si le mentine sanatoase.
Ki-ul negativ se va aseza in jurul organelor, in chakre si in aura, va incetini activitatile normale ale trupului si in final, va produce imbolnavirea.

Anumiti oameni pot pune Ki-ul negativ in campurile noastre energetic. Uneori fac acest lucru inconstient, cand nutresc ganduri negative despre noi, fapt care va afecta pe aceia dintre noi care au o slabiciune la aura sau chakre.

Mintea si campurile noastre energetice sunt influentate si de experientele avute in vietile trecute. Aceasta influenta, numita Karma, este adusa in viata prezenta, in aura la nastere, cand sufletul intra prima data in corpul fizic.

Pe parcursul vietii, Karma atrage experiente catre noi, care sporesc incarcatura karmica din aura, apoi poate trece in chakre si, in final, in trupul fizic. Vindecatorii, terapeutii, genereaza Ki-ul pozitiv si il trimit inspre aura, chakre si trup, unde este acumulat Ki-ul negativ, cu scopul de al transforma pe acesta in Ki pozitiv sau de al elimina si imprastia.

Cand un terapeut isi aseaza mainile in apropierea unui bolnav si incepe procesul de vindecare, campul biomagnetic emis de mainile sale devine mult mai puternic decat cel emis de organul bolnav. Au fost masurate campurile biomagnetice ale mainilor unui terapeut care desfasura procesul de vindecare si s-a constatat ca aveau un camp de 0,002 gauss, de o mie de ori mai puternic decat orice camp din trupul pacientului.

Meridianele,
In termeni simpli, meridianele sunt cai energetice care ne alimenteaza corpul fizic si corpul subtil cu energie vitala. Daca fluxul de energie vitala este interupt sau tulburat, rezulta afectuini, boli si, in final moartea. Chakrele sunt ca niste transformatoare de energie subtila. Exista noua chakre dintre care sapte sunt principale incepand cu chakra bazala, aflata la baza coloanei vertebrale, si terminand cu chakra coroana din crestetul capului si cele doua chakre situate in afara corpului, chakra suprapersonala aflata la douazeci de centimetrii deasupra capului si chakra de impamantare situata la douazeci de centimetrii sub picioare.

Aura,
Aura este un camp de energie subtila care strabate si se intinde in afara corpului fizic. Boala incepe mai intai in aura, deseori sub forma karmei adusa aici din vietile trecute sau sub forma de Ki negativ, iar pe masura trecerii timpului aceste “seminte” din interiorul aurei devin mai puternice ca urmare a energiei negative acumulata, aceste “seminte“ se dezvolta si isi prelungesc “radacinile” in chakre; daca nu sunt vindicate se pot extinde, in final, in corpul fizic, cand apar disfunctionalitati si boli.

Tratament ReikiUn exemplu, daca cineva a avut o zi zi grea, se simte obosit si frant, aura sa poate sa scada, atentie, pana la doar 60-90 de centimetrii fata de trup. Dupa un tratament Reiki, Karuna Reiki, Proceduri Energetice Superioare, Bioenergoterapia (Chirurgie Spirituala), aura se poate mari mai mult decat de obicei, uneori pana la 600-900 de centimetri sau mai mult.

BioenergoterapieCe boli se pot vindeca cu ajutorul terapiei Reiki, Karuna Reiki si Bioenergoterapiei:
Afectiuni ale creierului, dureri de cap.
Toate tipurile de boli ale ochilor
Toate tipurile de boli ale urechilor
Afectiuni ale organelor aparatului digestiv
Afectuini ale esofagului
Afectiuni ale stomacului
Afectiuni intestinale
Afectiuni ale ficatului
Afectiuni ale pancreasului
Afectiuni ale peritoneului
Afectiuni ale zonei anale
Afectiuni respiratorii
Afectiuni cardiovasculare
Afectuni ale aparatului excretor
Afectiuni neurologice
Boli infectioase
Afectiuni ale intregului organism
Alte afectiuni
Schimbarea sangelui

Prezentarea generala a tratamentului pentru intregul trup.
Tratamentul poate fi folosit oricand pentru intretinerea sau optimizarea bunastarii fizice sau psihice sau pur si simplu pentru ca este atat de minunat sa va rasfatati cu ajutorul lui. Daca nu sunteti bolnav, tratamentul intregului corp va va ajuta sa fiti in forma si sa fructificati posibilitatile la maximum, sa va dezvoltati talentele adormite, sa va gasiti drumul catre lumina si sa devenim mai vigurosi.

Tratament intregul trupDaca veti face tratament pentru intregul trup o data pana la de trei ori pe saptamana, veti observa in scurt timp o crestere ferma a caracteristicilor urmatoare:
– vitalitate
– creativitate
– sensibilitate si intuitive
– putere
– rezistenta
– pace interioara
– bucurie
“Folosind Reiki o data, in fiecare zi, daca se poate tineti medicul la distanta”

Cateva reguli de respectat inainte de tratament.
In timpul unui tratament al intregului trup, nici pacientul nici terapeutul nu trebuie sa se afle sub influenta vreunui medicament sau substanta toxica, alcool, cafea tare, si produse din tutun. In incapere trebuie sa fie liniste, o temperatura placuta, muzica linistitoare, ca pentru o meditatie.
Se indeparteaza ceasurile cu cuart, bijuteriile care au forme circulare inchise si sunt metalice, haine si curele stamte cu catarama metalica. ESTE INDICAT SA SE MEARGA LA TOALETA INAINTE DE INCEPEREA TRATAMENTULUI. Pana la inceperea tratamentului, cabinetul, camera unde are loc tratamentul va fi purificata de catre terapeut.

Desfasurarea tratamentului pentru intregul trup.
Timp de zece cinsprezece minute se face curatarea si energizarea chakrelor. Urmeaza pregatirea trupului pentru tratament, urmand un algoritm stabilit de comun acord cu pacientul. Tratamentul intregului trup se incepe de la cap, trunchi, spate si se termina cu picioarele. Timpul afectat pentru fiecare pozitie in parte poate varia de la 3 la 15 minute, in functie de afectiunile fiecaruia. In total sunt treizeci si patru de pozitii de prindere a palmelor cu posibilitatea de a reduce numarul acestora in functie de sesiunea de tratament stabilita de comun acord cu pacientul. Tratamentul se va incheia cu o curatare energetica totala a singelui. Aceasta metoda se desfasoara astfel: Pacientul sta cu fata in jos. Terapeutul curata energetic sangele corpului, prin aplicarea unei tehnici pentru eliminarea sangelui infectat sau a substantelor nocive din organism.

#Bioenergoterapia#Chakrele#Karuna Reiki#Proceduri Energetice Superioare#reiki#tratament reiki