CELE 20 DE LEGI ALE UNIVERSULUI CARE NE GUVERNEAZA INTREAGA VIATA

LEGI ALE UNIVERSULUI

      In cartea Spiritul Reiki scrisa de Walter Lubeck, Frank Arjava Petter si William Lee Rand am gasit un capitol foarte interesant, Armonie intre toate gruparile Reiki de William Lee Rand in care se scrie cam cum ar trebui sa existe aceasta armonie. Dar si mai intersant mi s-a parut subcapitolul “Un act de eroism” in care se spune ca Laurelle Gaia, un Maestru Reiki dintr-o comunitate din Kentucky nu-i venea sa creada ca practicantii Reiki din acea localitate nu vorbeau unii cu altii. Dupa ce s-a interesat de situatie si a vorbit cu mai multi profesori de acolo, a inteles ca motivul consta in teama ca nu este loc destul pentru toti. Profesorii credeau ca, daca vor veni alti profesori sau practicanti Reiki in zona, s-ar putea sa le ia lor elevii.

Laurelle Gaia

      Laurelle Gaia a pus, dupa acea discutie purtata cu mai multi profesori, niste fluturasi publicitari intr-un magazin cu produse naturiste (pe atunci nu exista internetul zilelor noastre) in care erau informatii despre cursurile sale si despre terapii dar a doua zi acestia disparusera ca prin minune. In locul lor erau fluturasi ai altui profesor de Reiki din acea zona, o anume Margaret. Laurelle a luat un fluturas publicitar din magazin si s-a dus cu el acasa. A trimis multa energie Reiki situatiei respective si in curand i-a venit in minte o intrebare “Esti profesoara sau nu ?”. Atunci a inteles ca Margaret nu cunostea Legea Universala a Belsugului sau a Abundentei.

      Laurelle a primit ajutor de la indrumatorul ei pentru a scrie o scrisoare catre Margaret, in care i-a explicat ce s-a intamplat in magazinul naturist, fara sa o acuze pe ea in mod direct. Tot in acea scrisoare i-a mai scris cat de important este ca practicantii Reiki sa colaboreze, deoarece vor putea mai bine sa ajute oamenii sa afle despre aceasta terapie miraculoasa, Reiki. In finalul scrisorii a amintit si de Legea Universala a Abundentei sau Belsugului. Au trecut trei luni si Margaret nu a dat nici un raspuns din cauza ca nu a stiut ce inseamna Legea Universala a Belsugului. Laurelle i-a explicat ca fiecare are loc in univers si ca orice persoana are dreptul divin de a primi din belsug tot ce este bine sa aiba. Nu trebuie decat sa invete cum sa foloseasca energia pentru a arata ce trebuie sa primeasca de drept.

      Dupa ce a aflat acest lucru Margaret a invitat-o pe Laurelle intr-un cerc de Reiki la care au participat mai toti Maestrii Reiki din oras, inclusiv cei de descendenta diferita si din scoli diferite. Intalnirea a fost urmata de fondarea unei organizatii numita “Uniti pentru vindecare”.

inima

      Aceasta noua activitate a inceput sa infloreasca, numarul elevilor la cursurile de Reiki au crescut, numai intr-un weekend au venit peste 100 de elevi, mult mai mult decat participasera pana atunci.

      De la o lume centrata pe putere si control ne indreptam catre o lume centrata pe “inima”. Reiki vine din inima si de aceea devine atat de raspandit.

      Indiferent daca oamenii sunt constienti sau nu de acest lucru, ne indreptam catre o stare in care fiecare om de pe aceasta planeta va fi cinstit si respectat.

      Speram ca iubirea sa-i faca pe toti locuitorii acestei planete sa treaca la o etapa urmatoare de pe calea spirituala si sa continue drumul cu mai multa claritate si determinare. Nimic nu se compara cu un “prieten spiritual”.

METODE DE TRATAMENT LA DISTANTA

      Simbolul Reiki de vindecare la distanta – Hon Sha Ze Sho Nen are un inteles general de: “Fara trecut, fara prezent, fara viitor” sau se mai poate traduce ca: “Dumnezeul din mine intra in legatura cu Dumnezeul din tine”.

      Simbolul Reiki de vindecare la distanta, poate permite transmiterea energiilor la orice distanta, in orice tara.

tratament la distanta

      Timpul si distanta nu mai reprezinta o problema atunci cand folosim acest simbol Reiki. Utilizarea simbolului permite accesul la “Inregistrarile Akashe”, inregistrarile vietii fiecarui suflet permitand astfel folosirea in vindecarea karmica.

      Traumele si alte experiente din aceasta viata, din viata anterioara sau celelalte vieti paralele care afecteaza si oglindesc comportamentul oamenilor, pot fi scoase la lumina si eliberate. Nu trebuie sa ne concentram pe vindecarea unei anumite probleme, de exemplu o durere de cap. Pur si simplu, energiile Reiki trebuiesc trimise fara limite, caci ele vor actiona exact in locul in care este nevoie.

      Atunci cand are loc vindecarea la distanta, energiile lucreaza asupra corpului subtil al pacientului, asupra Chakrelor, Aurei si a corpului fizic. Persoana care primeste Reiki va simti pur si simplu beneficiile acestei terapii imediat.

vindecarea

      Vindecarea la distanta dureaza 40-45 de minute. La finalul terapiei, in cazul in care pacientul nu adoarme, poate spune terapeutului ce a simtit pe parcursul desfasurarii terapiei.

      Alte intrebuintari:
– pot trimite energie Reiki in viitor pentru a ajuta la indeplinirea unei anumite sarcini, a unor proiecte, reusita in examene si diverse strategii.
– pot trimite Reiki in trecut pentru a-l imbunatati, a-l intelege si a elibera traumele suferite.

      Pentru aceasta terapie poate fi folosita o fotografie ce poate fi primita intr-un email, pe cat posibil cu imaginea fetei cat mai clara si cu precizarea orasului in care locuieste pacientul. Energia Reiki poate fi trimisa chiar si unei persoane necunoscute, aceasta functioneaza cu siguranta, conteaza enorm intentia de a trimite Reiki.

      Sfatul meu este acesta, sa lasam deoparte toate indoielile, sa formulam o intentie clara, eu in calitate de terapeut sa folosesc simbolurile Reiki, Karuna Reiki si sa va trimit lumina! Ceea ce în zilele noastre se numește tratament sau vindecare la distanță, sensei Takata numea “vindecare în lipsă”.

vindecare in lipsa

      Sensei Takata preda vindecarea în lipsă, spunând că dacă nu se cunoaște persoana ce va fi tratată este nevoie de o fotografie cu imaginea clară a feței acesteia, astfel încât să poată fi vizualizată atunci când închidem ochii.

      Desenam HSZSN în frunte urmat de CKR. Apoi totul este pregătit pentru a începe tratamentul.

tratament

      Ce presupune terapia la distanta: mai intai stabilesc impreuna cu pacientul un anumit interval de timp in care se va desfasura sesiunea de tratament, adica ziua si ora inceperii fiecarei sedinte. Dupa ce primesc o fotografie a pacientului, incep sa lucrez asupra acestuia, conform programului stabilit.

      Este necesar ca pacientul sa respecte si el programul stabilit si sa retina, pe cat posibil, reactiile organismului aparute in timpul fiecarei sedinte, reactii pe care, daca manifesta deschiderea necesara si doreste, sa mi le descrie pentru ca eu sa le pot analiza. Daca apare starea de somn este recomandat ca pacientul sa doarma, chiar daca nu va putea retine reactiile aparute, deoarece energia curge si lucreaza chiar mai bine in aceasta stare.

maini

      Asta nu inseamna ca trebuie sa ne fortam sa dormim. Starea optima pentru tratament este cea care apare firesc, fara efort. Tratamentul in sine este acelasi ca si in cazul terapiei aplicate in prezenta pacientului, se utilizeaza aceleasi principii iar efectele apar, ca si la tratamentul efectuat in cabinet, chiar dupa primele sedinte.

      Deoarece tratamentul la distanta nu implica intalnirea directa cu pacientul, este de dorit ca plata sedintelor sa fie efectuata in avans, pe calea agreata de comun acord, astfel incat terapeutul sa aiba garantia ca pacientul respecta programul sedintelor si ca in timpul efectuarii tratamentului pacientul manifesta deschiderea necesara pentru vindecare.

Recomandari generale
Pacientul trebuie sa incerce sa se relaxeze emotional, sa inteleaga si sa accepte necesitatea de a fi flexibil in fata schimbarilor vietii. Terapia Reiki ii va deschide calea catre Lumina si Adevar. Mai multe informatii dupa prima sedinta de terapie Reiki si Karuna Reiki.

terapie reiki

      Numarul de sedinte variaza in functie de pacient si afectiunea de care acesta sufera. Aflati mai multe din site-ul meu www.energoterapie-reiki.ro sau de pe blogul meu https://noutati.energoterapie-reiki.ro/, am creat acest blog special pentru publicarea noutatilor care apar in domeniul Energoterapiei Reiki, noutati cu care doresc sa va tin la curent.

      Va reamintesc faptul ca primesc mesaje si solicitari din partea voastra pentru diverse informatii si pentru programari la tratament, prin intermediul paginii de contact din site-ul meu www.energoterapie-reiki.ro.

      Acolo puteti sa-mi scrieti orice intrebare sau nelamurire pe care o aveti si apoi putem discuta si analiza, daca doriti, subiectele care va intereseaza. Puteti de asemenea sa solicitati programari si pentru tratament la distanta. Voi continua sa va tin la curent cu informatii din domeniul Bioenergoterapiei, Procedurilor Energetice Superioare si al utilizarii Energiei Reiki in scopul vindecarii fizice, psihice, emotionale si spirituale.

      Dick Sutphe, in cunoscuta sa carte „Aprinde-ti lumina interioara” acesta analizeaza pe larg relatia pe care o avem fiecare dintre noi, locuitori ai Pamantului, cu principalele 20 de legi universale, pe care, asa cum spune chiar el, nimeni nu le poate evita.

Dick Sutphe

      Aceste legi nu le putem evita si vom continua sa facem greseli pana in momentul in care ne invatam lectiile. In cartea sa, acesta trateaza pe larg aceste legi, iar noi vom incerca sa facem un scurt rezumat al acestor legi care se afla intr-o stransa legatura cu legea karmica, cu reincarnarea, cu vibratiile, cu atractia, cu evolutia sufleteasca si cu mult mai multe legi fundamentale.

Legea armoniei

1. Legea universala a armoniei

Legea universala a armoniei

      Aceasta lege depaseste cu mult chiar si legea karmica, deoarece armonia reprezinta echilibrul suprem. Scopul karmei este acela de a ne ajuta sa atingem echilibrul suprem. Daca arunci o piatra intr-un iaz, armonia va disparea. Tu esti cauza, iar efectul poate fi observat in valurile care continua sa se produca pana in momentul in care armonia este restabilita. In mod similar, actiunile tale dizarmonioase se propaga in Univers si se intorc la tine, viata dupa viata, pana in momentul in care propria ta armonie interioara este restabilita si sustinuta.

2. Legea universala karmica si legea universala a reincarnarii.

Legea universala karmica

      Pana cand nu ai depasit Karma si nu ti-ai implinit Dharma, acestea fiind datoriile tale pe aceasta lume, vei continua sa te reincarnezi pe acest Pamant. Nici Dumnezeu, nici “Zeul Karmei” nu-ti produce suferinta in timpul vietii tale, tu si numai tu esti cel care trebuie sa inveti tot ceea ce este necesar in timpul calatoriei tale pamantesti. Cu fiecare experienta de viata prin care treci, intr-un anumit fel, te afli in cautarea altor suflete, impreuna cu care, adesea, impartasesti aceasi istorie.

      Aceste suflete sunt prezente in viata ta pentru a te ajuta sa-ti indeplinesti nevoile karmice si pentru a invata lectiile personale. Ori de cate ori actionezi cu intentie, tu iti creezi karma. Sunt considerate a fi actiuni: gandurile, emotiile, cuvintele si faptele, dorinta si motivul din spatele fiecarei actiuni. Actele pline de dizarmonie trebuie sa fie aduse intr-un echilibru in aceasta viata sau intr-o viata viitoare pentru a cunoaste o ascensiune a sufletului tau.

3. Legea universala a intelepciunii – intelepciunea incheie ciclul karmic

legea intelepciunii

      Daca ai intelepciunea de a-ti invata lectiile prin iubire si intelegere, iti poti atenua suferinta. Din pacate, se pare ca cei mai multi dintre noi invatam cel mai rapid ajutati fiind de suferinta, prin intermediul confruntarii directe cu propriile consecinte ale actiunilor noastre. De exemplu, daca din lacomie profiti de cei din jurul tau si in loc sa intelegi prin iubire ca este gresit sa faci acest lucru, vei ajunge sa traiesti aceasi experienta, adica cei din jurul tau vor profita de tine, fie in viata aceasta, fie intr-o viata viitoare.

4. Legea milosteniei

legea milosteniei

Experienta karmica poate fi una plina de suferinta, sau poate fi una plina de mila, har si milostenie. Cu alte cuvinte, daca le oferi oamenilor iubire, mila, har si milostenie, vei primi aceleasi lucruri in schimb.

5. Legea universala a Evolutiei Sufletesti.

Legea universala a Evolutiei Sufletesti

      Fiecare fiinta cu care stai de vorba impartaseste acelasi obiectiv ca si tine, fie ca realizeaza acest lucru, fie ca nu. Obiectivul fiecaruia dintre noi este acela de a evolua din punct de vedere spiritual. Scopul principal in viata este unul interior, iar cel exterior este unul secundar. Ridicandu-ne deasupra emotiilor bazate pe frica, vom invata cum sa ne exprimam dragostea neconditionata si astfel ne vom dezvolta frecventa vibrationala, iar in consecinta ne vom indrepta din ce in ce mai aproape de armonie. Chiar si atunci cand avem impresia ca nu progresam in calatoria noastra, procesul de dezvoltare continua. Invatam prin intermediul actelor noastre lipsite de armonie, iar invataturile pot fi foarte usor observate in esecurile si in greselile noastre. Aceasta este Legea universala a Evolutiei Sufletesti.

6. Legea univesala a unui Bodhisattva

Legea univesala a unui Bodhisattva

      Bodhisattva este un termen de origine sanscrita, comun acceptat in zilele noastre de catre cei mai multi dintre adeptii metafizicii. Acest termen reprezinta o persoana care a depasit nevoia de a se reincarna pe Pamant, dar care alege sa faca acest lucru pentru a-i ajuta pe ceilalti sa atinga iluminarea spirituala. Un bodhisattva stie ca nu o sa fie niciodata cu adevarat liber decat in momentul in care toate fiintele umane cunosc acea libertate.

7. Legea universala a vibratiei.

legea vibratiei

      Intregul univers se supune unei singure legi si aceea este legea potrivit careia totul in acest Univers este energie. Atunci cand Einstein a descoperit ca “materia este energie”, acesta a deschis usa catre un nou taram al stiintei si al metafizicii. Oamenii de stiinta au demonstrat ca energia este eterna, adica nu poate muri, se poate doar transforma si prin natura sa, energia se afla intr-o continua miscare, nu poate ramane fixata int-un anumit loc o perioada indelungata de timp. Tu esti energie. Pielea ta, cu toate ca pare a fi materie solida, este de fapt compusa dintr-un trilion de celule care vibreaza la o anumita frecventa specifica; o frecventa ce ai castigat-o in vietile trecute, aceasta fiind o consecinta a faptelor tale. Pentru a-ti mari frecventa vibrationala pana la cel mai inalt nivel este necesar sa traiesti o viata in armonie cu legile universale.

8. Legea universala a liberului arbitru.

liberul arbitru

Aceasta lege opereaza in trei moduri fundamentale:

      A. Desi multe dintre evenimentele vietii tale sunt predestinate Astrologic, vei avea intotdeauna capacitatea de a atenua impactul evenimentelor sau de a le evita complet. Acestasta lege se rezuma la modul in care iti traiesti viata. Daca esti plin de mila, de dragoste si de compasiune fata de ceilalti, experientele dizarmoniase din viata ta vor fi reduse aproape complet.

      B. Cu cat te intalnesti mai des cu Marele Maestru al Universului – Constiinta – si cu cat iti vei dezvolta mai mult un detasament constient, cu atat vei fi mai putin afectat de evenimentele neplacute din viata ta. Un adevarat intelept se bucura de toata caldura si bucuria pe care viata o are de oferit, dar se detaseaza de negativitate si-i permite acesteia sa treaca pe langa el, fara sa-l afecteze.

      C. Dispui tot timpul de liberul arbitru, in orice siuatie. In cazul in care raspunzi situatiilor dificile cu emotii pozitive, compasiune si integritate, cu siguranta ti-ai invatat o mare parte din lectiile karmice si nu vei mai trai aceste experiente in viitor.

9. Legea unitatii.

legea unitatii

      Fiecare suflet se afla intr-o foarte stransa legatura cu inconstientul colectiv, adanc inradacinat in Sinele Superior. Prin dezvoltarea nivelului vibrational al unei persoane, intregul colectiv experimenteaza o dezvoltare a aceluiasi nivel. Atunci cand nu ne aflam in armonie cu viata, intregul colectiv experimenteaza o scadere a acestui nivel vibrational. Pentru ca exista aceasta unitate, tot ceea ce spunem, tot ceea ce facem, va afecta un alt suflet intr-o masura mai mare sau mai mica.

10. Legea universala a Manifestarii

legea manifestarii

      Tu ai manifestat prin intermediul gandurilor si ideilor tale fiecare lucru din viata ta. Ideile si experientele creaza credinte, iar acestea la randul lor iti creaza realitatea. In cazul in care nu esti fericit cu privire la realitatea curenta este necesar sa-ti schimbi convingerile si comportamentul. Convingerile pot fi schimbate de indata ce intelegi ca nu sunt de partea ta. Puterea creativa nelimitata a mintii tale, prin daruire, prin sensibilizare si prin formare, se poate ridica deasupra legilor karmice. Prin intermediul legilor fizice si spirituale, poti manifesta orice realitate pe care doresti sa o experimentezi. In ceea ce priveste schimbarea comportamentului tau, este necesar sa decizi care este acel comportament dizarmonios pe care doresti sa-l elimini.

11. Legea universala a detasamentului constient.

detasamentul constient

      Invataturile lui Buddha au descris cel mai bine aceasta lege “rezistenta fata de ceea ce este – momentul prezent – asta este ceea ce-ti provoaca suferinta”, iar prin suferinta se refera la toate aspectele vietii tale care nu functioneaza asa cum iti doresti: relatii, pierderea celor dragi, singuratate, boala, accidente, vinovatie, dificultati financiare, dorinte neimplinite, si asa mai departe.

      Atunci cand accepti ceea ce este, cand accepti realitatea curenta a vietii tale si nu te afli in opozitie cu aceasta rezistenta se dizolva. Schimba tot ceea ce poti schimba, dar da dovada de intelepciune si accepta situatiile pe care nu le poti schimba, accepta-le asa cum sunt. Din interiorul acestei acceptari, apare detasamentul.

12. Legea universala a recunostintei.

legea recunostintei

      Din perspectiva legii karmice si a legii unitatii, cu cat o sa oferi mai mult, cu atat o sa primesti mai mult. Cu cat o sa-i ajuti pe ceilalti mai mult, cu atat te ajuti pe tine insuti. Puterea acestei legi functioneaza in fiecare moment al vietii tale.

13. Legea universala a prieteniei

legea prieteniei

      Atunci cand doua sau mai multe persoane se afla impreuna pentru indeplinirea unui scop comun, aceste persoane impartasesc o frecventa vibrationala similara, iar energia care se indreapta catre atingerea acelui scop este mult mai puternica.

14. Legea universala a rezistentei.

legea rezistentei

      Daca opui rezistenta, atragi catre tine si influenta acelor situatii sau a acelor experiente negative iar acestea isi vor perpetua influenta asupra vietii tale. Rezistenta inseamna frica, asa ca, din punct de vedere karmic este necesara gasirea unei rezolvari. Legea universala a rezistentei se asigura ca te vei confrunta cu frica in viata ta pana in momentul in care, obligat fiind, cu ajutorul legii detasamentului constient, te vei vei elibera de ea.

15. Legea universala a atractiei.

legea atractiei

      “Energia urmeaza atentia” – acesta este principiul de baza al acestei legi universale. In cazul in care esti o persoana care gandeste negativ in majoritatea timpului, vei atrage catre tine experiente pline de negativitate. In cazul in care esti o persoana plina de dragoste, vei atrage si vei trai experienta dragostei. Deci, in cazul in care iti doresti pace si armonie in viata ta, este necesar sa fii o persoana armonioasa.

16. Legea universala a reflectiei.

legea reflectiei

      Aceasta lege spune ca trasaturile pe care le recunosti in cei din jurul tau exista si in tine, atat cele negative, cat si cele pozitive.

17. Legea universala a iubirii neconditionate.

legea iubirii

      Rezultatul iubirii neconditionate este armonia. Iubirea neconditionata nu este acelasi lucru cu iubirea romantica. Iubirea neconditionata presupune acceptarea celorlalti asa cum sunt, fara sa-i judeci si fara sa astepti ceva de la ei. Aceasta dragoste presupune ca nu vei incerca niciodata sa-i schimbi pe ceilalti, ci doar pe tine insuti.

18. Legea universala a afinitatilor magnetice.

legea afinitatilor magnetice

      Prin alegerea pe care ai facut-o in legatura cu locul si momentul nasterii tale, ai determinat aparitia unui anumit curs al evenimentelor in viata ta. Fiecare dintre noi, inainte de a ne naste, am luat decizia cu privire la viata pe care urmeaza sa o traim.

19. Legea univesala a abundentei.

legea abundentei

      In interiorul fiintei tale dispui de tot ceea ce este necesar pentru a-ti face din viata aceasta un paradis, asta in cazul in care alegi sa acccepti drepturile care ti-au fost oferite la nastere. Traim intr-un Univers plin de abundenta, desi majoritatea oamenilor de pe Pamant nu par sa observe acest lucru.

20. Legea universala a Ordinului Divin.

legea ordinului divin

      In cazul in care cauti sa intelegi aceasta lege universala, studiaza echilibrul pe care-l pot intalni in natura, pentru ca functioneaza in acelasi mod. In natura, totul se afla intr-o armonie perfecta. Am putea spune ca totul este exact asa cum ar trebui sa fie.

legi

Bibliografie:
– Spiritul Reiki – de Walter Lubeck, Frank Arjava Petter si William Lee Rand
– https://noutati.energoterapie-reiki.ro
– www.energoterapie-reiki.ro
– wakingtimes.com

#Bioenergoterapie#energoterapie reiki#Karuna Reiki#legi#Proceduri Energetice Superioare#reiki#terapie reiki#terapii#tratament