AVANTAJELE ORGASMULUI PRELUNGIT

avantajele orgasmului

      Cei doi îndrăgostiţi care fuzionează amoros, numai cu continenţă, (ea înseamnă, în principal, reţinerea spermei în corpul bărbatului, fără a fi eliminată prin ejaculări sau poluţii, iar la femeie, lipsa descărcărilor explozive specifice în timpul orgasmului şi reducerea secreţiilor menstruale) se delectează cu pasiunea lor. Efectele benefice care apar chiar dacă nici unul dintre ei nu este dispus să se gândească în acele momente paradisiace la sănătate, la frumuseţe, la imunitate ori la vindecarea diferitelor boli, sunt totuşi considerabile. Astfel, ei aduc cel mai mare folos sănătăţii şi armoniei lor interioare prin trăirea orgasmului prelungit la care ajung numai prin continenţa sexuală. Fiind perfect naturale şi multiple, avantajele continenţei sexuale sunt astfel cu mult mai mari decât acelea ale oricărei terapii clasice care există la ora actuală în lume.

Oamenii de ştiinţă americani au constatat de curând că perioada de timp, “până când aşa-zisa moarte îi va despărţi pe oameni” durează, de regulă, mai mult decât viaţa acelora care nu practică continenţa sexuală. S-a remarcat că, în medie, oamenii care practică sistematic continenţa sexuală trăiesc cu 15-20 ani mai mult decât ceilalţi. Pe baza unor cercetări de lungă durată, medicii americani au făcut următoarea descoperire: aproape 43% dintre bărbaţii care nu practică continenţa sexuală mor mai devreme decât cei care practica continenţa sexuală. Aceleaşi cercetări au mai demonstrat ca cei care nu practică continenţa sexuală se adresează de trei ori mai mult medicilor, decât oamenii care trăiesc într-o căsnicie fericită şi practică sistematic continenţa sexuală.

Dragostea realizată numai cu continenţă este incomparabil mai eficientă şi mai plăcută decât, spre exemplu, joggingul (alergarea). Acţiunea extazului amoros care apare în final după ce cei doi iubiţi trăiesc la unison cam 50-70 de orgasme intense şi profunde (aceasta fără ca bărbatul să ejaculeze absolut deloc) este resimţită mult mai intens şi mai îndelung aproape 7 zile în şir. Toate simţurile încep să se amplifice şi să se înnoiască. Torentul de hormoni care apare îşi începe acţiunea în profunzime. Sufletul şi trupul celor doi iubiţi exultă şi adeseori ei se simt în mod spontan telepatic şi empatic la distanţă fiind copleşiţi de bucuria inefabilă a descoperirii lui Dumnezeu care li se revelează ca fiind iubire. Simţind din plin toate acestea, omul este mai mereu destins şi fericit.

Ştiind toate acestea putem înţelege de ce trăirile sufleteşti care sunt declanşate de pierderea dragostei pot duce la o durere de dinţi extrem de acută, aşa cum explică prof. Hans Muller-Phalbusch, de la clinica universitară de stomatologie din Munchen, care a ajuns la această concluzie în urma a 15 ani de cercetări. Profesorul dr. în sociologie Wolfgang Schultz a întreprins o cercetare extrem de interesantă referitoare la influenţa pe care o exercită insuficienţa vieţii amoroase-sexuale asupra sănătăţii fiinţei. Omul care nu iubeşte şi astfel nu are parte de dragoste, suferă mai des decât ceilalţi semeni ai săi de cefalee, dereglări ale metabolismului, bulimie, dureri acute abdominale, nervozitate şi insomnie.

Dragostea în cuplu realizată numai cu continenţă, întăreşte nervii, vindecă durerea, şi reduce considerabil agresivitatea. Până şi inimii îi este foarte necesară dragostea intensă şi constantă pentru a rămâne în stare de sănătate. În primul rând, acest aspect se referă la femei: dacă ele nu au una sau mai multe legături amoroase intense şi trainice, sunt mult mai expuse îmbolnăvirilor cardiace, decât reprezentantele fericite ale sexului frumos care practică sistematic continenţa amoroasă.

O activitatea sexuală intensă ne menţine în formă.

Realizand un preludiu de minim 10 minute, se fac apoi penetrari lente, blande, savurand vraja inefabila a actului amoros si frumusetea fiintei iubite, fiind insa atenti la energia sexuala care se amplifica din ce in ce mai mult. Vom simti placerea procesului de absorbtie a secretiilor sexuale feminine prin organul sexual al barbatului, ca si prin intreaga suprafata de contact dintre cele doua organe sexuale. Tensiunea erotica creste tot mai mult si simtim ca suntem aproape de punctul in care ar putea avea loc o descarcare…

Acum este momentul cheie cand trebuie sa:
– ne oprim;
– ramanem pe loc sau iesim brusc din contact (in functie de starea de excitare si de experienta noastra);
– ne oprim respiratia, fie pe plin, fie pe gol;
– contractam foarte ferm sfincterul anal (muschiul care controleaza constient defecatia);
– contractam foarte ferm sfincterul urinar, ca atunci cand avem o nevoie foarte intensa de a urina si dorim sa impiedicam urinarea;
– contractam foarte ferm muschiul pubococcigian (acest muschi se contracta si cand ne abtinem sa urinam, desi avem senzatia unei nevoi intense de a urina; el se afla intre anus si sex);
– contractam foarte ferm muschii de la baza penisului sau cei ai vaginului si de la baza clitorisului;
astfel se contracta, practic, intregul planseu pelvian aflat intre penis (clitoris la femei) si anus;
– strangem puternic pumnii si dintii (fara sa exageram totusi);
– contractam fesele;
– tinem limba cat mai in spate, lipita de cerul gurii (desigur, fara a o inghiti);
– cu mintea vizualizam intens existenta unei energii, in zona inferioara a corpului, concentrata in organele genitale si pe care o dirijam mental sa urce in partea superioara a corpului, cat mai sus, de-a lungul coloanei vertebrale; o vom concentra, de preferinta, in zona aflata in mijlocul fruntii.

Chiar şi în cazul celor care nu cunosc continenţa sexuală, există într-adevăr multe efecte evidente ale acţiunii care sunt exercitate de o viaţă sexuală intensă. Spre exemplu, cântăreaţa Tina Turner a trecut deja de mult peste 50 de ani. Ea este totuşi mult mai atrăgătoare şi mai interesantă decât multe tinere. După cum mărturiseşte, ea însăşi şi-a păstrat frumuseţea şi datorită amorului, călăuzindu-se cel mai adesea după principiul că tot ce este minunat şi dătător de fericire se află nu doar în trecut, şi nici în viitor, ci în prezent ACUM şi AICI. În această direcţie merită să ne amintim ceea ce a spus Cicero, marele orator şi preţuitor al vieţii de zi cu zi, acum mai bine de 2000 de ani: “Niciodată să nu începi a întrerupe şi nicicând să nu încetezi a începe.” Mai trebuie însă să folosim acest dicton ca un imbold pentru a practica mereu CONTINENŢA SEXUALĂ. Parafrazând acest citat noi trebuie tocmai de aceea să ne convingem că: niciodată nu trebuie să începem a întrerupe continenţa sexuală şi nicicând să nu încetăm a începe să practicăm din ce în ce mai bine continenţa sexuală.

Avantajele practicării continenţei sexuale:

-trezirea unui număr foarte mare de orgasme (atât la bărbat cât şi la femeie) şi o amplificare nebănuită a plăcerii;
-apariţia unei stări de nesaţ, de dorinţă parcă eternă între cei doi, care nu se mai satură unul de celălalt;
-longevitatea vieţii sexuale;
-regenerare şi reîntinerire;
-tonus vital mărit;
-dispariţia stărilor de vlăguire, somnolenţă după actul amoros;
-echilibru psihic, amplificarea creativităţii, trezirea inteligenţei;
-amplificarea farmecului personal, atât la bărbat cât şi la femeie;
-eliminarea completă a riscului unei gravidităţi nedorite;
-reducerea importantă a secreţiilor menstruale şi a fenomenelor secundare penibile legate de ciclu;
-dă posibilitatea mai multor femei să cunoască, în sfârşit, ce este orgasmul (ştiut fiind că multe femei au nevoie de o stimulare erotică de minim 30 de minute iar bărbatul termină deseori după maxim 10 minute);
-ajută, în cazul femeilor, la creşterea armonioasă a sânilor.
Dincolo de acestea, avem şansa de a ne regăsi pe noi înşine ca fiinţe spirituale, cu o înţelegere superioară a iubirii şi a vieţii.

Printre practicanţii contemporani faimoşi ai continenţei sexuale amintim pe cântăreţul STING, pe actriţele RAQUEL WELCH şi MAE WEST.

Sursa:
yogaesoteric
youtu.be/qX_VBpYmQa0