ASTM BRONSIC

      Astmul bronsic este o boala grava, care necesita un examem si un diagnostic profesionist.

In spatele aceluiasi simtom se pot ascunde o alergie, un astm cardiac sau un medicament susceptibil sa declanseze reactii asemanatoare cu cele prezentate de astmul bronsic.

In marea majoritate a cazurilor, tratamentul este de lunga durata si necesita multa rabdare si pricepere din partea terapeutului, cat si o reala implicare a pacientului, care va trebui sa acorde o mare atentie dezvoltarii sale psiho-fizice, o mare incredere in aceste terapii, in scopul iesirii din starea de dizarmonie in care este blocat.

In timpul unei crize de astm, reactia sistemului imunitar fata de substantele care produc alergii, este atat de puternica incat poate provoca un blocaj al respiratiei si uneori chiar moartea.

Pot interveni angoase din cauza fricii cand inspiram si expiram din cauza expirarii greoaie, scazute si foarte limitate.

Aceste stari se intalnesc si la adulti, dar si la copii. La copii care traiesc asemenea stari de angoase este ingrozitoare.

Astmul bebelusului este si mai pronuntat, decat astmul comun. Este bine ca in asemenea situatii si afectiuni, parintii sa-i vorbeasca cu inima deschisa, cu ganduri sau cuvinte, pentru a-i transmite cat de mult este iubit, cat de apreciat este si ca i se vor implini nevoile.

Afectiunile plamanilor, precum pneumonia, bronsita, astmul, fibroza, semnifica faptul ca traiesc o frica puternica si ca ma voi sufoca si vor muri.

Tristetea duce la slabirea plamanilor, desi se considera ca fumatul provoaca bolile de plamani, este vorba mai degraba despre o angoasa fata de moarte, traita in urma consumarii tutunului care provoaca boala.

Prin terapiile Reiki, Karuna Reiki, Cristaloterapie, Su Jok, pacientul isi gaseste armonia si linistea de care are nevoie, va simti ca se va implini pe deplin, isi va recapata puterea si va respira cu toata forta plamanilor lui.

METODE DE TRATAMENT LA DISTANTA

      Simbolul Reiki de vindecare la distanta – Hon Sha Ze Sho Nen are un inteles general de: “Fara trecut, fara prezent, fara viitor” sau se mai poate traduce ca: “Dumnezeul din mine intra in legatura cu Dumnezeul din tine”.

      Simbolul Reiki de vindecare la distanta, poate permite transmiterea energiilor la orice distanta, in orice tara.

      Timpul si distanta nu mai reprezinta o problema atunci cand folosim acest simbol Reiki. Utilizarea simbolului permite accesul la “Inregistrarile Akashe”, inregistrarile vietii fiecarui suflet permitand astfel folosirea in vindecarea karmica.

      Traumele si alte experiente din aceasta viata, din viata anterioara sau celelalte vieti paralele care afecteaza si oglindesc comportamentul oamenilor, pot fi scoase la lumina si eliberate. Nu trebuie sa ne concentram pe vindecarea unei anumite probleme, de exemplu o durere de cap. Pur si simplu, energiile Reiki trebuiesc trimise fara limite, caci ele vor actiona exact in locul in care este nevoie.

      Atunci cand are loc vindecarea la distanta, energiile lucreaza asupra corpului subtil al pacientului, asupra Chakrelor, Aurei si a corpului fizic. Persoana care primeste Reiki va simti pur si simplu beneficiile acestei terapii imediat.

      Vindecarea la distanta dureaza 40-45 de minute. La finalul terapiei, in cazul in care pacientul nu adoarme, poate spune terapeutului ce a simtit pe parcursul desfasurarii terapiei.

      Alte intrebuintari:
– pot trimite energie Reiki in viitor pentru a ajuta la indeplinirea unei anumite sarcini, a unor proiecte, reusita in examene si diverse strategii.
– pot trimite Reiki in trecut pentru a-l imbunatati, a-l intelege si a elibera traumele suferite.

      Pentru aceasta terapie poate fi folosita o fotografie ce poate fi primita intr-un email, pe cat posibil cu imaginea fetei cat mai clara si cu precizarea orasului in care locuieste. Energia Reiki poate fi trimisa chiar si unei persoane necunoscute, aceasta functioneaza cu siguranta, conteaza enorm intentia de a trimite Reiki.

      Sfatul meu este acesta, sa lasam deoparte toate indoielile, sa formulam o intentie clara, eu in calitate de terapeut sa folosesc simbolurile Reiki, Karuna Reiki si sa va trimit lumina! Ceea ce în zilele noastre se numește tratament sau vindecare la distanță, sensei Takata numea “vindecare în lipsă”.

      Sensei Takata preda vindecarea în lipsă, spunând că dacă nu se cunoaște persoana ce va fi tratată este nevoie de o fotografie cu imaginea clară a feței acesteia, astfel încât să poată fi vizualizată atunci când închidem ochii.

      Desenam HSZSN în frunte urmat de CKR. Apoi totul este pregătit pentru a începe tratamentul. Ce presupune terapia la distanta: mai intai stabilesc impreuna cu pacientul un anumit interval de timp in care se va desfasura sesiunea de tratament, adica ziua si ora inceperii fiecarei sedinte.

      Dupa ce primesc o fotografie a pacientului, incep sa lucrez asupra acestuia, conform programului stabilit.

      Este necesar ca pacientul sa respecte si el programul stabilit si sa retina, pe cat posibil, reactiile organismului aparute in timpul fiecarei sedinte, reactii pe care, daca manifesta deschiderea necesara si doreste, sa mi le descrie pentru ca eu sa le pot analiza. Daca apare starea de somn este recomandat ca pacientul sa doarma, chiar daca nu va putea retine reactiile aparute, deoarece energia curge si lucreaza chiar mai bine in aceasta stare.

Asta nu inseamna ca trebuie sa ne fortam sa dormim. Starea optima pentru tratament este cea care apare firesc, fara efort. Tratamentul in sine este acelasi ca si in cazul terapiei aplicate in prezenta pacientului, se utilizeaza aceleasi principii iar efectele apar, ca si la tratamentul efectuat in cabinet, chiar dupa primele sedinte.

Deoarece tratamentul la distanta nu implica intalnirea directa cu pacientul, este de dorit ca plata sedintelor sa fie efectuata in avans, pe calea agreata de comun acord, astfel incat terapeutul sa aiba garantia ca pacientul respecta programul sedintelor si ca in timpul efectuarii tratamentului manifesta deschiderea necesara pentru vindecare.

Recomandari generale

Pacientul trebuie sa incerce sa se relaxeze emotional, sa inteleaga si sa accepte necesitatea de a fi flexibil in fata schimbarilor vietii. Terapia Reiki ii va deschide calea catre Lumina si Adevar. Mai multe informatii dupa prima sedinta de terapie Reiki si Karuna Reiki.

      Numarul de sedinte variaza in functie de pacient si afectiunea de care acesta sufera. Aflati mai multe din site-ul meu www.energoterapie-reiki.ro sau de pe blogul meu https://noutati.energoterapie-reiki.ro/; am creat acest blog special pentru publicarea noutatilor care apar in domeniul Energoterapiei Reiki, noutati cu care doresc sa va tin la curent.

      Va reamintesc faptul ca primesc mesaje si solicitari din partea voastra pentru diverse informatii si pentru programari la tratament, prin intermediul paginii de contact din site-ul meu www.energoterapie-reiki.ro.

Acolo puteti sa-mi scrieti orice intrebare sau nelamurire pe care o aveti si apoi putem discuta si analiza, daca doriti, subiectele care va intereseaza. Puteti de asemenea sa solicitati programari si pentru tratament la distanta.

Voi continua sa va tin la curent cu informatii din domeniul Bioenergoterapiei, Procedurilor Energetice Superioare si al utilizarii Energiei Reiki in scopul vindecarii fizice, psihice, emotionale si spirituale.

Va doresc multa sanatate, fericire si iubire!
Lumina si pace in suflet!

Surse:

Reiki, Tratamente cu energie cosmica de Walter Gohringen
Marele dictionar al bolilor si afectiunilor de Jacquest Martel
energoterapie-reiki.ro
noutati.energoterapie-reiki.ro
www.facebook.com/EnergoterapieReiki/
Doru Cica, Manual de depanare-reparare prin Reiki Usui si Karuna Reiki
Cristaloterapie de Dan Seracu
Su Jok pentru toti de Profesor Park Jae Woo