CODURILE VINDECATOARE, CELE ȘAPTE SECRETE ALE VIEȚII, SANATAȚII ȘI PROSPERITAȚII

      In 2003 doctorul Ben Johnson, coautor al carții Codul Vindecarii a fost diagnosticat cu boala Lou Gehring (scleroză laterală amiotrifică) – 80 la sută din bolnavi mor în decurs de 5 ani de la declanşarea bolii.

      S-a vindecat după 3 luni de folosirea a codurilor, şi a devenit colaboratorul doctorului Alex Loyd autor al carții Codul Vindecarii.

„Medicina viitorului se va baza pe controlarea energiei din corp”

Prof. William Tiller, Universitatea Stanford

      Dr. Loyd a sintetizat principiile noii metode de vindecare în cele şapte secrete ale vieţii, sănătăţii şi prosperităţii:

SECRETUL NR.1: EXISTĂ O SINGURĂ SURSĂ A ÎMBOLNĂVIRILOR

      In ultimii ani majoritatea oamenilor au căzut de acord că STRESUL este cauza majorităţii problemelor legate de sănătate.

      Din punct de vedere fiziologic, stresul apare atunci când sistemul nervos este dezechilibrat.

      Sistemul nervos autonom sau vegetativ şi care nu poate fi controlat în mod conştient, este format din sistemul nervos simpatic şi sistemul nervos parasimpatic.

      Sistemul nervos simpatic este responsabil de aşa numita reacţie „fight or flight” – „luptă sau fugi” în cazul unui pericol.

      Circulaţia sângelui este orientată către muşchi pentru a asigura „supravieţuirea”. Toate celelalte procese din corp sunt mai mult sau puţin blocate.

      Stresul continuu pentru o lungă perioadă de timp poate afecta organele şi sistemul imunitar.

      La nivel celular tot ce nu este legat de supravieţuire, se opreşte: creşterea, eliminarea toxinelor, etc.

SECRETUL NR.2: STRESUL ESTE CAUZAT DE O DEFICIENŢĂ DE ENERGIE ÎN CORP

A trata oamenii ignorând conceptul energiei înseamnă a trata materie moartă.

      Dr. Albert Sjmnt-Gyorgyi, premiul Nobel 1937
      „Procesele chimice din corp sunt guvernate de câmpuri cuantice celulare”.
      Prof. Murraz Gell-Mann, premiul Nobel 1969

      Campurile cuantice par sa demonstreze ca starea de constiinta este optim activata in fiinta fiecaruia dintre noi (in microcosmosul pe care il reprezentam), in momentul in care este conectata la Macrocosmos.

      Spiritul este rezervorul de energie care ne ajuta sa ne atingem scopurile, sa ne indeplinim dorintele, iar sufletul este « forta » declansatoare, de unde si importanta de a crede in ceea ce suntem, ceea ce facem, sa ramanem activi si pozitivi.

      Toate bolile sunt cauzate de insuficienţă energetică la nivel celular.

      Datorită reacţiei „fight or flight” celulele se închid pentru a conserva energia în corp, blocând astfel primirea de oxigen, glucoză şi alte substanţe hrănitoare în celulă.

      Ca rezultat, mitocondriile – care sunt generatoare de energie – sunt distruse, ceea ce duce la distrugerea celulei.

      Ele mai sunt denumite și „uzinele energetice ale celulei”, deoarece conțin enzime oxido-reducătoare necesare respirației.

      Respirația produce energia necesară organismelor, iar această energie este înmagazinată în moleculele de ATP.

Mitocondriile pot fi considerate sediile energetice ale celulei deoarece genereaza cea mai mare parte a cantitatii de ATP.

      Numarul de mitocondrii dintr-o celula depinde de necesarul energetic al acesteia, in celulele musculare, spre exemplu, numarul mitocondriilor fiind foarte mare.

      Aceste organite sunt indispensabile celulei atat pentru aportul energetic, cat si pentru rolul pe care il joaca in moartea programata a celulei.

      Această perspectivă asupra stării de sănătate şi boală are multe legături cu fizica cuantică.

SECRETUL NR.3: PROBLEMELE INIMII SUNT CELE CARE CONTROLEAZĂ MECANISMUL VINDECĂRII

      Principala cauză a stresului fiziologic este memoria celulară.

      Pentru a beneficia de o însănătoşire de durată sau chiar permanentă, trebuie să va invaț cum sa vindecaţi memoria celulara distructiva, ceea ce sună foarte logic.

      Toţi avem amintiri pline de furie, tristeţe, frică, confuzie, vină, neajutorare, disperare, inutilitate… iar lista poate continua.

      Şi de vreme ce purtăm aşa ceva în noi, e de aşteptat să avem de suferit din cauza asta.

      Preţul plătit sunt problemele de sănătate, relaţionale, profesionale etc.

      Toţi avem nevoie să ne vindecăm sursa problemelor şi nu doar manifestările lor.

      De ce?

      Pentru că, vindecând doar manifestarea, problema poate reveni sau se pot întoarce două probleme în locul ei, pentru că ceea ce a declanşat simptomele a rămas acolo.

      In trecut oamenii de ştiiţă credeau că amintirile sunt stocate în creier.

      Astăzi mulţi dintre ei sunt convinşi că amintirile sunt depozitate în celulele din tot corpul, şi nicidecum doar într-un anumit loc.

      Un om cu amintiri celulare negative va avea probleme chiar în împrejurări favorabile.

      Datorită unor credinţe nesănătoase, celula primeşte comanda să intre în „fight or flight” atunci când nu există nici un pericol.

      Aceste credinţe sunt înrădăcinate în memoria celulară care formează mintea conştientă şi mai ales cea subconştientă, ca şi centrii de control din creier.

      Atunci când „facem faţă” problemelor noastre înseamnă că suntem supuşi la acelaşi stres.

      Ca să menţinem amintirile dăunătoare reprimate avem nevoie de cantităţi mari de energie. Vezi secretul nr. 2.

      Și primele care o vor resimţi vor fi sistemul imunitar şi funţia de regenerare.

      Amintirile negative au un efect dăunător şi atunci când nu suntem conştienţi de ele.

SECRETUL NR. 4: HARD DISCUL UMAN: TOATE AMINTIRILE SUNT ENERGIE STOCATĂ ÎN IMAGINI

      Hard discul este partea din computer unde este stocată toată informaţia.

      La oameni, tot ce ni ne întâmplă – absolut tot – este păstrat sub formă de amintiri la nivel celular.

      Unele dintre ele conţin credinţe greşite, distructive care provoacă reacţia prin stres a corpului atunci când nu trebuie, ceea ce blochează sistemul imunitar şi cauzează efectiv fiecare problemă din viaţa noastră.

      90% din amintirile noastre sunt păstrate la nivel subconştient.

      Trebuie reținut câ partea subconștienta este mult mai puternica decât partea conștienta.

      Pentru unirea partii conștiente cu partea subconștientâ a creierului exista un cuvant de contact foarte puternic – împreuna.

      Rau este ca noi folosim din partea subconștienta maxim 4%, iar cei care sunt genii, obțin Premiu Nobel, folosesc peste 15% din partea subconștienta a creierului.

      Celulele reţin amintirea fără ajutorul creierului.

      Aceste amintiri sunt codate în imagini.

      Dacă v-aţi întrebat „De ce mă înfurii atunci când n-ar trebui?”, problema este la nivelul memoriei celulare: aveţi amintiri la nivel subconştient care sunt reactivate şi atunci simţiţi emoţia amintirii iniţiale.

      Codurile vindecă frecvenţele distructive ale credinţelor nesănătoase stocate la nivel celular, aceasta înseamnă vindecarea problemelor la sursă.

SECRETUL NR.5: „PROGRAMUL ANTIVIRUS” ESTE CEL CARE NE ÎMBOLNĂVEŞTE

      Oamenii se nasc cu un fel de program antivirus care este menit să ne protejeze atât de suferinţa fizică cât şi de cea emoţională.

      La bază, este acel instinct care ne face să căutăm plăcerea şi să evităm durerea, ceea ce este foarte uşor de obsevat la copii.

      Ca adulţi, putem să ne dăm seama că nu toate reacţiile noastre sunt logice.

      Dar ceea ce este uşor de observat este ca în fiecare clipa, noi ne conformăm sistemului stimul /răspuns de a căuta plăcerea şi de a evita durerea.

      Stimulul este întotdeauna o amintire de care poate nici nu suntem conştienţi.

Există trei tipuri de amintiri codate în banca noastră de amintiri:

      (1) TOATE AMINTIRILE MOŞTENITE

      Oamenii moştenesc amintiri la nivel celular de la părinţii lor, aşa cum o persoană căruia i se face un transplant primeşte amintiri de la donatorul organului respectiv.

      Dr. Ben Johnson crede că aceste amintiri sunt efectiv codate în ADN-ul fiecărei celule, şi sunt transmise mai ales prin ADN-ul leucocitelor.

      (2) AMINTIRI PRELINGVISTICE ŞI DINAINTEA GÂNDIRII LOGICE

      In primii şase ani de viaţă creierul copiilor emite unde delta şi theta, ceea ce înseamnă că toate experienţele sunt înscrise direct în creier, fără a fi filtrate de mintea logică, raţională pe care o dezvoltă mai târziu.

      In cazul undelor delta, pulsaţiile sunt între 3 şi 1 Hz şi omul este intr-o stare de profundă relaxare, imaginile şi visele dispar, iar fiinţa întră într-o stare de somn reconfortant.

      La această stare se poate ajunge şi prin meditaţie. în cazul undelor theta, pulsaţiile sunt mai neregulate, între 8-4 Hz, şi ele sunt asociate cu imaginarea inconştientă, cu creativitatea, cu starea imediat precedentă somnului.

      (3) AMINTIRI LEGATE DE TRAUME

      Ori de câte ori trecem printr-o experienţă traumatizantă, chiar una nesemnificativă, gândirea noastră raţională este deconectată intr-o oarecare măsură.

      De ce?

      Pentru că intrăm oarecum într-o stare de şoc.

      Când o amintirea unei traume este reactivată, ea ocoleşte mintea logică şi pune în acţiune mintea reactivă, inconştientă. Acest proces este numit stres post-traumatic.

      Ori de câte ori se întâmplă ceva care este asociat de mintea noastra cu o traumă, este reactivată trauma iniţială.

      Toate aceste tipuri de amintiri formează un sistem protector de credinţe programate, care atunci când atingem vârsta de 8, ori 10 ani, conţine deja credinţe adânc înscrise în mintea noastră despre aproape orice aspect al vieţii: părinţi, identitate, cât de periculoşi sunt oamenii străini, dacă suntem buni sau răi, dacă suntem în siguranţă sau nu, etc.

      Toate aceste experienţe sunt probleme ale inimii, care au loc chiar în prezent când amintirea traumei este reactivată, pentru că inima ştie doar de momente prezente.

      Astfel noi retrăim de fiecare dată evenimentele care au provocat amintirea.

      In multe situaţii, orice alte terapii şi metode se dovedesc ineficiente pentru că propria noastră minte se opune vindecării acestor amintiri.

      De ce?

      Pentru că scopul amintirii este să ne protejeze de a fi răniţi pe viitor.

De aceea sistemul de supravieţuire face ca amintirile legate de durere să aibă prioritate înaintea oricăror alte amintiri.

SECRETUL NR.6: „CRED!”

      Pe măsură ce creierul nostru se maturizează, se formează un al doilea sistem de credinţe.. Cu toţii ştim numeroase situaţii în care credinţa, înposibilitatea unei realizări dincolo de limita aşteptărilor obişnuite a făcut minuni: în sport, în artă, în situaţii limită, etc.

      Credinţele noastre sunt relevante în fiecare aspect al vieţii noastre. De multe ori nu suntem conştienţi de ele.

      Cum recunoaştem că problema nu este în prezent şi că de fapt s-a reactivat o problemă veche? Verificând următoarele:

      (1) Ceea ce simţim nu se potriveşte cu situaţia curentă.
      (2) Gândurile nu sunt în concordanţă cu situaţia prezentă.
      (3) Avem un comportament ciudat: facem lucruri pe care nu voiam să le facem şi care ne subminează ţelurile în vieţii.
      (4) Pierdem controlul şi ajungem să trăim o viaţă care nu e cea pe care ne am dorit-o.

      Adevărul este că noi întotdeauna ne purtăm în conformitate cu credinţele noastre.

      De fapt ar fi imposibil să nu fie aşa. Atunci de unde vine conflictul?

      De la credinţele din subconştient de care nu ştim nimic.

SECRETUL NR.7: CÂND INIMA ŞI CAPUL SUNT ÎN CONFLICT» CÂŞTIGĂTOR ESTE…

„Păzeşte-ţi inima mai mult de cat orice, căci din ea ies izvoarele vieţii”.

Se pare că o traducere mai apropiată de cea originala este „…căci din ea izvorăsc problemele vieţii”.

Când capul şi inima sunt în conflict, inima este cea care câştigă întotdeauna.

Ea comunică prin imagini, nu prin cuvinte. In viaţă ştim de intenţiile noastre la nivel conştient, dar nu de cele din subconştientul nostru.

Când intenţiile din subconştient sunt în conflict cu cele din conştienţ cele din subconştient câştigă.

Problemele inimii sunt în ultimă instanţă probleme spirituale.

Deşi codurile vindecătoare sunt un mecanism activat fizic, ele constituie şi un exerciţiu spiritual care vindecă problemele inimii.

Îi vor ierta codurile pe oameni în locul dvs? Nicidecum.

Dar ele vor vindeca tiparele de energie distructivă ale amintii care vă produce teamă, de exemplu, atunci când n-ar trebui.

Aceste probleme ale inimii controlează fiziologia corpului, şi ele sunt la origini atât a problemelor fizice cât şi a celor emoţionale.

Să reţinem:
(1) Noi suntem cine suntem în inima noastră.
(2) Ceea ce credem cu adevărat este ceea ce credem în inima noastră.
(3) Ceea ce facem este determinat de ceea ce avem în inimă.
(4) Inima este programată să ne protejeze. O face stimulând reacţia de stres.
(5) Priorităţile noastre sunt determinate de inimă.

In concluzie:

      Codurile vindecătoare nu lucrează direct asupra nici unei probleme fizice.

      Ele se concentrează exclusiv asupra amintirilor distructive din inimă, chiar în situaţia in care o persoană nu este conştientă de acestea, pentru a vindeca problemele spirituale originare.

      Codurile vindecă prin înlocuirea unui model de energie distructivă cu unul de energie vindecătoare.

Ce boli vindeca Codurile Vindecarii, in ordine alfabetica:
Aciditate
Alergii
Alzheimer
Amenoree
Ameţeală
Anevrism
Anxietate
Arterioscleroză
Astmă
Ateroscleroză
Avort spontan

Ce boli vindeca Codurile Vindecâtoare cu litera “B”:
Bâlbâială
Boala Lou Gehrig
Boala Lyme
Boala Parkinson
Boli de colon
Bronşită

      Foarte multe informații le veți gasi in suportul de curs. Celelalte boli care pot fi vindecate cu ajutorul Codurilor Vindecatoare, in numar de peste optzeci, se afla in suportul de curs.

Sursa:
noutati.energoterapie-reiki.ro/codurile-vindecatoare/
noutati.energoterapie-reiki.ro/medicina-cuantica-sau-medicina-energetica-holistica/
energoterapie-reiki.ro/codurile-vindecatoare/
www.facebook.com/EnergoterapieReiki/